Garmin: nüvifone tulossa 2009 alkupuoliskolla

7
Markus Lehtiniitty

Garmin: nüvifone tulossa 2009 alkupuoliskolla
Navigaattorivalmistaja Garminin nüvifone-puhelimesta ei ole kuulunut pitkään aikaan mitään. Nyt Garmin on kuitenkin toistanut tulosjulkistuksensa yhteydessä aiemman arvionsa nüvifonen markkinoilletuloajankohdasta, jona pysyy vuoden 2009 ensimmäinen puolisko.

Ensimmäisen kerran Garmin kertoi nüvifonesta jo tämän vuoden tammikuun lopussa eli puhelimen julkistuksesta on kulunut jo yhdeksisen kuukautta ja myyntiin nüvifone tullee yli vuoden kuluttua julkistuksesta. Ilmeisimmin Garminilla on ollut jonkinlaisia ongelmia nüvifonen kehittämisen kanssa. Nämä ongelmat liittynevät pääosin operaattoreihin ja yleisesti laitteen toimintaan puhelimena.

nüvifone on Garminin ensimmäinen puhelin. Se sisältää suuren 3,5 tuuman kosketusnäytön ja erityisesti siinä on panostettu vähemmän yllättäen navigointiominaisuuksiin, joiden suhteen laite onkin ilmeisesti varsin mainio verrattuna moniin puhelinkilpailijoihinsa. Lisäksi nüvifonesta löytyvät myös muun muassa HSDPA- ja WLAN-yhteydet. Laitteen käyttöliittymässä on monissa asioissa jäljitelty Applen iPhonea.Olemme aiemmin kertoneet muun muasssa videosta, jolla nüvifonea esitellään.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
luppakorva (vahvistamaton)

1

Täytyykö se vitun iPhone mainita jokaisessa kosketusnäyttöpuhelimiin liittyvissä uutisissa?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
nalle (vahvistamaton)

2

no täytyy. ja lihavoida. applelta tullee hyvät kannustusstipendit.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jimmy Hoffa (vahvistamaton)

3

Kieltämättä Apple on saanu ihmeitä aikaan periaatteessa yhdellä ainoalla puhelimella kun tosiaan jokaista kosketusnäytöllistä verrataan iPhoneen.. Toisaalta kyllä pirun ärsyttävää pidemmän päälle. iPhone sitä ja iPhone tätä...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
reino (vahvistamaton)

4

jos joku tulis vaikka messuilla nykimään hihasta että haluatko kokeilla uutta garmin nüvia, ensimmäinen mielikuva olisi että sisustussuunnittelijan näköinen tyyppi suihkii ympärillä vauhkona hiuslakkaa päähän :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Niinpä (vahvistamaton)

5

Oon ihan samaa mieltä. Miten ihmiset edes jaksatte enää jauhaa tuosta iPhonesta? Kyl ottaa päähä et joka puhelnta verrataan iPhoneen. Esim. Nokialla tulee joku halpamalli, kommentti: "Ei vedä vertoja iPhonelle"... -_____-

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Funtsikaa (vahvistamaton)

6

Johtuisko siitä, että iPhone oli ensimmäinen markkinoille tullut ja laajalti huomiota saanut tämän mallinen puhelin?

Ei missään nimessä..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.