Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian tuleva E63 jo videollakin

4
Markus Lehtiniitty

Nokian tuleva E63 jo videollakin
Nokialta on tulossa lähitulevaisuudessa uusia E-sarjan yrityspuhelimia, joiden joukkoon kuuluu myös E63. Kyseessä on suositun E71-mallin karsittu halpaversio. Olemme aiemmin kertoneet E63:sta täällä ja myöhemmin täällä.

Nyt E63 on jo esillä kuitenkin videollakin. Kyseinen video on kuvattu viime viikon Symbian Smartphone Show -tapahtumassa, jossa E63:aa ei kuitenkaan virallisesti vielä julkistettu.
E63 on E71:ää halvempi, heikommilla ominaisuuksilla varustettu sekä rakennettu käyttäen halvempia materiaaleja - eli muovia metallin sijaan. E63 säilyttää kuitenkin E71:n tärkeimmät ominaisuudet kuten laajakuvanäytön, QWERTY-täysnäppäimistön ja kattavat datayhteydet. Lisäksi E63:ssa on 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä, jollaista E71:stä ei löydy.

E63:n virallinen julkistus tuskin on enää kovin kaukana ja samalla julkaistaneen myös muut uudet huhutut E-sarjalaiset.

Alla video, jolla E63 esiintyy E71:n ohella:


MIR Show - Week 43 - Nokia E63 & DeviceAnywhere Offer from Mobile Industry Review on Vimeo.

Kommentit (4)

Ville (vahvistamaton)

2

Laajakuvaisempi kuitenkin kuin useimpien puhelinten näytöt. Aika kiinnostava malli, harmi vaan nuo muovikuoret, varsinkin jos E71:sen yleinen tukevuus puuttuu..

Vastaa
jesse (vahvistamaton)

3

tää on varmaan tosi halpa vehje kun on kuitenkin ominaisuuksissa kohtuu paljon tingitty. Varmaan myy hyvin jossain päin maailmaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja