Nokian kosketusnäytöllinen 5800 XpressMusic ensimmäiseksi Venäjälle

8
Markus Lehtiniitty

Nokian kosketusnäytöllinen 5800 XpressMusic ensimmäiseksi Venäjälle
Nokian kosketusnäytöllä varustettu 5800 XpressMusic tulee ensimmäiseksi myyntiin Venäjän markkinoille. Myyntiintulo tapahtuu tämän hetken tietojen mukaan 5. joulukuuta.

Näillä näkymin Suomen markkinoille 5800 XpressMusic ei tämän vuoden puolella ehdi. Aiempien tietojen mukaan 5800:n pitäisi tulla loppuvuonna markkinoille vain Intiassa, Indonesiassa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Hong Kongissa, Taiwanissa, Venäjällä sekä Espanjassa.

Rajoitetun saatavuutta on ihmetelty ja syitä sen takana pohdittu. Yksi syy saattaa olla yksinkertaisesti se, että 5800 XpressMusicia myytäisiin liikaa jos se tuotaisiin jo loppuvuodesta kaikille markkinoille. 5800 XpressMusicin tuonti markkinoille kun söisi luultavasti kalliimpien Nseries- ja Eseries-laitteiden myyntiä ja tämä laskisi Nokian katteita.

5800 XpressMusicissa on 3,2 tuuman kosketusnäyttö, 3,2 megapikselin kamera, 3G-, HSDPA- ja WLAN-yhteydet sekä muun muassa musiikkisoitin. Se yrittää haastaa Applen iPhonen muun muassa halvemmalla hinnoittelullaan.



Nokia saattaa julkaista 5800:aa kehittyneemmän kosketusnäyttömallin vielä tämän vuoden puolella. Nokia järjestää 2.-3. joulukuuta vuotuisen Nokia World -tapahtuman, jossa on odotettavissa merkittäviä tuotejulkistuksia.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
tom (vahvistamaton)

1

Eikös tule myyntiin Espanjassa ensimmäinen päivä? Pitäisiköhän lähteä hakemaan Venäjältä, jos ei tämän vuoden puolella ehdi tulla Suomen markkinoille. Jännityksellä myös odottaen Nokia World tapahtumaa jos sieltä tulisi joku N-sarjan kosketusnäytöllinen ,niin varmaan sitä sitten odottamaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
tuukka (vahvistamaton)

2

Testata tätä täytyy.. voisin harkita vakasti tähän investointia.. ei tuo hintakaan päätä huimaa eikä mitään soppareita tarvita..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ROnixx (vahvistamaton)

4

olen päässyt jo käyttämään puhelinta ---> mutsilla on koska on töissä nokialla. Puhelin on ihan kiva mutta ei kovin käytännöllinen. Jos nokia vielä hioisi tätä puhelinta paremmaksi, niin varma hitti olisi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Kommarimies (vahvistamaton)

5

Odotan todella innolla kyseistä puhelinta. Tuntuu jopa että tuo on todellakin se iPhonen voittaja. Lisäksi tuo on paljon mielenkiintoisempi, kuin iPhone.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Uusnatsi (vahvistamaton)

6

"Odotan todella innolla kyseistä puhelinta. Tuntuu jopa että tuo on todellakin se iPhonen voittaja. Lisäksi tuo on paljon mielenkiintoisempi, kuin iPhone"

tuohan on vain halpisversio iPhonesta josta puuttuu kaikki iPhonen herkut ja käyttis joka on korvattu vain paremmalla kameralla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Zeus (vahvistamaton)

7

"#

Uusnatsi @ 4.11.2008 14:46

"Odotan todella innolla kyseistä puhelinta. Tuntuu jopa että tuo on todellakin se iPhonen voittaja. Lisäksi tuo on paljon mielenkiintoisempi, kuin iPhone"

tuohan on vain halpisversio iPhonesta josta puuttuu kaikki iPhonen herkut ja käyttis joka on korvattu vain paremmalla kameralla."

Ööö herkut? Akku minkä voi vaihtaa? SIM-lukko + Sonera orjuus? MMS-viestit? Videokamera? Flash-tuki? iTunesin pakkoasennus jos haluaa siirtää musiikkia tai päivittää softa? Hyödytön työelämässä? Mono Bluetooth? Jep jep... tosi herkkuja featureita iPhonessa. Joo on iPhonessa multitouch... jess

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.