Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia iskee hinnoilla - halvin puhelin 25 euroa

9
Markus Lehtiniitty

Nokia iskee hinnoilla - halvin puhelin 25 euroa
Nokia julkisti tänään uusia kehittyville markkinoille suunnattuja edullisia puhelinmalleja. Mukana joukossa ovat toistaiseki halvin Nokian puhelin, halvin värinäyttöpuhelin ja ensimmäinen kehittyville markkinoille suunnattu musiikkipuhelin. Osassa uutuuksia on myös panostettu aiempaa enemmän internetpalveluihin.

Nokian kaikkien aikojen edullisin puhelinmalli on nyt 25 euroa maksava, viereisessä kuvassa esiintyvä 1202. Kyseessä on erittäin yksinkertainen laite, jonka ominaisuuksiin kuuluvat taskulamppu, pitkät toiminta-ajat, kovaääniset soittoäänet sekä erillinen osoitekirja viidelle eri käyttäjälle.
1661 puolestaan on Nokian toistaiseksi halvin värinäyttöpuhelin. Värinäytön lisäksi sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu FM-radio. Lisäksi 1661:sta löytyvät vastaavat ominaisuudet kuin aiemmin lueteltiin 1202:n osalta. 1661:n hinta-arvio on myös vain 30 euroa.

2320 classic, 2323 classic ja 2330 classic muodostavat hieman edellämainittuja kalliimman kolmikon. 2320 ja 2323 classicin hinta-arvio on 40 euroa ja 2330 classicin 50 euroa. 2323 classic eroaa 2320 classicista FM-radion ja internet-selaimensa ansiosta. 2330 classic tuo vielä mukanaan lisäksi kameran.

7100 Supernova on jo hieman eri hintaluokassa: sen hinta-arvio on 75 euroa. Kyseessä on Nokian Supernova-tyylipuhelinten sarjan halpamalli. Ominaisuuksiin lukeutuvat tässä hintaluokassa suurikokoinen värinäyttö, FM-radio, 1,3 megapikselin kamera ja tuki Share on Ovi -jakopalvelulle sekä internet-selain.

Kallein Nokian tämän päivän uutuuksista on 5130 XpressMusic, jonka hinnaksi arvioidaan 90 euroa. Nimensä mukaisesti siinä on panostettu musiikkiominaisuuksiin. 5130:sta löytyy muun muassa erilliset musiikkinäppäimet, FM-radio sekä 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä. Lisäksi siinä on kahden megapikselin kamera ja tuki Share On Ovi -palvelulle.

Edellämainittujen uutuuksien myyntiintuloajankohdat vaihtelevat. Osa tulee markkinoille jo tämän vuoden puolella ja osa vasta vuoden 2009 toisella vuosineljänneksellä eli huhti-kesäkuussa. Mallien myyntiintulosta Suomessa ei ole vielä täyttä varmuutta. Aivan halvimmat mallit eivät välttämättä tule markkinoille täällä, mutta 5130 XpressMusic ja 7100 Supernova luultavasti tulevat ainakin.

Uusien puhelinten lisäksi Nokia julkisti tänään kaksi uutta palvelua. Ensimmäinen on Mail on Ovi -sähköpostipalvelun ja Nokia Life Tools -palvelukokonaisuuden.

Mail on Ovi -palvelu kuuluu Nokian Series 40 -alustan puhelimiin ja tarjoaa helpon tavan sähköpostipalvelun avaamiseen ja käyttämiseen. Nokia Life Tools on kehittyville markkinoille tarkoitettu maatalous- ja koulutustietoa tarjoava palvelu.Nokia 1661


Nokia 2323 classic

Nokia 2330 classic

Nokia 7100 Supernova


Lisää tietoa uutuuksista löytyy Suomeksi Nokian kahdesta lehdistötiedotteesta:
Nokian edulliset uutuusmallit tuovat mobiilit Internet-palvelut kehittyvien markkinoiden saataville
Tietoa, osallistumista, mahdollisuuksia - Nokia Life Tools on arjen työkalu kehittyville markkinoille

Lisää kuvia ja uutuuksien teknisiä tietoja löytyy Nokian Entry-tapahtumasivuilta.

Kommentit (9)

Kriss (vahvistamaton)

1

No nyt vois sitten ostaa tukussa luureja viikonlopun baari reissuille ei paljoa harmittas kun sattus hukkaamaan

Vastaa
jani (vahvistamaton)

2

Ihan kivan näköisiä noin halvoiksi puhelimiksi.
Ei näistä kuitenkaan taida paljoa katetta jäädä.

Vastaa
sepi (vahvistamaton)

3

En tiedä katteista, mutta näitä varmaan myydään kehittyvillä markkinoilla kuin siimaa.

Vastaa
repe (vahvistamaton)

4

olis mukava jos nuo halvimmat tulis suomen markkinoillekkin.
2001 vuodesta asti ollu aina jokin ns. musiikki tai multiediapuhelin ja moisten akkukesto on nyppinyt jo pitemmän aikaa kun jokapäivä saa ladata. 1661 ostais mielellään.

Vastaa
Tuomas (vahvistamaton)

5

hei täältähän puuttuu nyt kokonaan sivuston vakiokommentti:

"eipä näistä taida kuitenkaan mikään pärjätä iPhonelle"

Vastaa
Tuomas (vahvistamaton)

6

hei täältähän puuttuu nyt kokonaan sivuston vakiokommentti:

"eipä näistä taida kuitenkaan mikään pärjätä iPhonelle"

Vastaa
jesse (vahvistamaton)

7

LOL :) Hyvinhän nää pärjää ku halvimmissaki on ominaisuuksia missä iPhone-käyttäjät voivat vaan uneksia :DD

Vastaa
Eikankeikka (vahvistamaton)

9

No johan on! Nyt sitten "vanhuksetkin" saa helppokäyttöisen palikan. Ja halvalla. Koskahan tulee Suomen markkinoille? Vai tuleeko...?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja