Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta uutuuksia huomenna?

2
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonilta uutuuksia huomenna?
Sony Ericsson julkaissee huomenna erinäisten tietojen mukaan uusia Walkman-sarjan musiikkipuhelimia.

Tarkempaa tietoa huomenna julkaistavista uutuusmalleista ei vielä ole, mutta ilmeisesti kehitysnimellä Rika aiemmin tunnetun W705-liukukansimallin pitäisi kuulua julkaistavien tuotteiden joukkoon.

W705 (kuvassa) on Walkman-versio G705-mallista. Sen ominaisuuksiin odotetan kuuluvan 3,2 megapikselin kamera (ei automaattitarkennusta) LED-kuvausvalolla, WLAN-yhteys, GPS-paikannus, stereo-Bluetooth ja 3,5 millimetrin standardi kuulokeliitäntä sekä tarkkuudeltaan 240x320 pikselin TFT-näyttö, joka toistaa 262144 väriä.

Lisäksi W705:ssä pitäisi olla sisäistä tallennustilaa 120 megatavua, joka on laajennettavissa Memory Stick Micro -muistikortein. Mukana tulisi neljän gigatavun muistikortti.

Markkinoille W705:n pitäisi saapua kahtena eri värivaihtoehtona vuoden 2009 helmikuussa. W705:n lisäksi Sony Ericsson esittelee huomenna ainakin MBS-900-kaiutinlisälaitteen.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Vierailija (vahvistamaton)

1

Perskeles!!! Onko totta, että sony erkissä on vihdoinkin muka 3,5 mm kuulokeliitäntä!!?? Sittenhän tämän ostoa voisi jopa harkita.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jartsuli (vahvistamaton)

2

Jotain hienoa noissa eerikeissä on, vaimo osti hiljattain w890i:n ja tarvii kyllä sanoa että niin tyyliteltyä laitetta en ole viimeaikoina nokialta löytänyt.. toivottavasti pysyy eerikki voimissaan eikä kuole noiden noksun 25e:n kännyköiden keskellä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja