Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson julkisti W705-musiikkipuhelimen

12
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson julkisti W705-musiikkipuhelimen
Sony Ericsson julkisti tänään MTV Europe Music Awards -tapahtuman yhteydessä musiikkipuhelinten Walkman-sarjaa täydentävän W705:n. W705:n lisäksi tänään esiteltiin MBS-900-musiikkilisälaite.

Sony Ericsson W705 on rakenteeltaan liukukansimalli ja sen kuorissa on käytetty metallia. W705 tunnettiin aiemmin kehitysnimellä Rika. Olemme kertoneet W705:stä jo useasti aiemminkin. W705 on Walkman- eli musiikkiversio Sony Ericssonin G705-mallista.

W705:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat muun muassa 3,2 megapikselin kamera paikkatiedon tallennustuella ja kuvausvalolla, Walkman-musiikkisoitin, stereo-Bluetooth-tuki, tuki PlayNow arena -musiikkikaupalle, FM-radio RDS-tuella, WLAN-yhteys, Netfront-internetselain sekä sähköposti. W705:n TFT-värinäyttö on kooltaan 2,4 tuumaa, tarkkuudeltaan 240x320 pikseliä sekä toistaa 262144 eri värisävyä. Kyseessä on nelitaajuus-GSM- ja kaksitaajuus-3G-puhelin. GSM-verkoissa tuetaan GPRS-ja EDGE-datayhteyksiä ja 3G-verkoissa puolestaan HSDPA-latausta.


W705:ssä on sisäänrakennettu kiihtyvyysanturi, jonka ansiosta näyttö kääntyy automaattisesti puhelimen asennon mukaisesti joko pysty- tai vaakasuuntaan. Lisäksi W705:n joitakin toimintoja voi ohjata vain heiluttamalla puhelinta. W705:n mukana toimitetaan Google Maps for Mobile -karttaohjelma ja lisäksi laitteesta pääsee helposti ja nopeasti katselemaan videoita YouTube-palvelusta sekä myös lataamaan niitä sinne suoraan itse puhelimesta. Lisäksi W705 tukee Microsoftin Exchange ActiveSynciä.

Sisäistä muistia W705:ssä on 120 megatavua ja lisäksi siitä löytyy Memory Stick Micro (M2) -muistikorttipaikka. Mukana toimitetaan neljän gigatavun kortti. W705:ssä on panostettu erityisesti musiikkiominaisuuksiin sekä äänenlaatuun ja musiikintoistoaikaa W705 tarjoaa 20 tunnin verran.

W705 painaa 98 grammaa ja sen mitoiksi ilmoitetaan 95 x 47,5 x 14,3 millimetriä. W705 on tulossa myyntiin vuoden 2009 ensimmäisellä vuosineljänneksellä eli tammi-maaliskuussa ja se tulee saataville kahtena värivaihtoehtona, jotka ovat nimiltään Luxury Silver ja Passionate Red. W705:n tulevasta hinnasta ei ole vielä tietoa.

Tänään myös julkistettu lisälaite, Wireless Home Audio System MBS-900, tarjoaa kaksi kaiutinta ja subwooferin, Bluetooth-yhteyden, FM-radion sekä mustavalkoisen OLED-näytön. Sen voi liittää mihin tahansa stereo-Bluetoothia tukevaan puhelimeen musiikin kuuntelemiseksi. Myös MBS-900 on tulossa W705:n tavoin markkinoille 2009 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Senkään hinnasta ei ole vielä toistaiseksi tietoa.


Sony Ericsson W705 takaa


Sony Ericsson Wireless Home Audio System MBS-900
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Anonyymi käyttäjä
eki (vahvistamaton)

1

On tuo kyllä aika ruma, ja mikä parasta ni ei tää pärjää iPhonelle

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jep (vahvistamaton)

2

Ei kyllä ole tarkoituskaan pärjätä iPhonelle? Eikä tuo niin ruma kyllä ole, edestäpäin auki en osaa sanoa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
LoL (vahvistamaton)

3

Simppeli mutta erittäin tyylikäs mielestäni (tyylikkäin sitten w890i:n). Ja minkä suhteen tämä ei pärjää iPhonelle? Senkö takia että tämä ei ole applen tekele ja että tällä ei voi egoilla ulkonäön takia? Huoh..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ahet (vahvistamaton)

5

Applen fanipojat ne taas vertailee kaikkea koko ajan iPhoneen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Nokifanipoika (vahvistamaton)

6

Sitä vaan että vaikka mikä valmistaja olisi niin iPhonen käyttis vaan vie kaikki muut puhelimet pystyyn tällä hetkellä, 16gb sisäistä muistia ja coverflow, podcastit yms tekee puhelimesta jo äärimäisen hyvän mp3 soittimen, puhumattakaan peleistä, upeasta selaimesta, 3.5 tuuman näytöstä ja muusta mukavuudesta.

Vanhat Nokia, SE ja Samsung tykittävät samaa puhelinta hiukan eri ominaisuuksilla ja nimillä markkinoille ökyhintaan kun Apple tuo yhden puhelinmallin joka kaataa kaikki muut puhelimet mahtavuudellaan. Iphone on tämän vuosikymmenen paras puhelin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Hmm.. (vahvistamaton)

7

iPhone ei kaada muita puhelimia millään muulla kun hyvällä kosketusnäytöllään, ja esim musiikkipuhelimena häviää SE:n walkmaneille sen huomattavasti huonomman äänenlaatunsa takia niinkuin häviää iPodit yleensäkkin esim sonyn ja creativen soittimille.

Ja iPhonessa ei ole mitään ominaisuutta mitä ei olisi jo muissa puhelimissa, lisäksi toi 16gb muisti on lähinnä läppä eikä ole edes mainitsemisen arvoinen sillä muista puhelimeista löytyy muistikorttipaikat millä saadaan tallennustilaa juuri sen verran kun sitä tarvitsee.

Ja mitä iPhonen selaimeen (safari) tulee niin eipä se edelleenkään vedä vertoja operalle. Ja kuka enään edes pelaa puhelimellaan, saati iPhonella sen järkyttävän huonon akunkeston takia? Itse en tunne ketään mutta sen sijaan tunnen monta joilta löytyy käsikonsoli ihan sitä varten.

Näyttää siltä että omena-logolla varustettu kiiltävä kuori huumaa käyttäjän niin että ihan perusominaisuudetkin tuntuvat jotenkin maailmaa mullistavilta. iPhonea testanneena en vieläkään ymmärrä mikä se juttu siinä on. Todennäköisesti kyseessä on ehkäpä paras kosketusnäytöllinen puhelin mutta ei missään nimessä markkinoiden paras puhelin, ei ominaisuuksien eikä käytettävyyden suhteen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
joo (vahvistamaton)

8

Kuulostaa itse asiassa varsin hyvälle. Itse kaupaan vieläkin puhelinta ja kameraa, eikä iPhone ole sellainen. Iphonen käyttis vei kyllä itseään varsin pahasti pystyyn, se on liki toivoton käyttää vähänkään eksoottisemmissa oloissa. Lisäksi iphone saattaisi kestää ehjänä yhden päivän, jos oikein varovasti käyttäisi. Lähinnä se on puhelin egoilijoille ja fanipojille, loppujen on sitten tyydyttävä ihan oikeisiin puhelimiin ihan ihan oikeassa käytössä, eikä vain elvistelyssä.

Itse käytän puhelinta lähes ainoastaan ajaessa ja (fyysisissä) töissä, joten siitä voi päätellä mitä ominaisuuksia tarvitaan. Juuri tämä SE tuskin sopisi itselleni. Liukumalleihin on vähän huonosti saatavilla silikonikuoria, ja ilman niitä ei puhelin kauaa elä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
tumppu (vahvistamaton)

9

Hieno! Sony Ericssonin jämerä puhelinrakenne ja vieläpä metalli materiaalina houkuttaa. Mutta kuten aina ennenkin 3,5 mm liitäntä puuttuu, niin tämä poika jättää ostamatta. On kokemusta tuosta Sony erkin kuuloke liitännästä, mutta ei ole minua koskaan vakuuttanut, koska kuluminen löysää liitäntää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja