Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft vahvisti Windows Mobile 6.5 -tiedot

3
Markus Lehtiniitty

Microsoft vahvisti Windows Mobile 6.5 -tiedot
Microsoftin pääjohtaja Steve Ballmer on vahvistanut aiemmin Motorolalta julkisuuteen vuotaneet tiedot Windows Mobilen 6.5-versiosta.

Ballmerin mukaan Windows Mobile 6.5 on tulossa markkinoille vuoden 2009 aikana. Windows Mobile 6.5:n tuomista uudistuksista verrattuna nykyiseen 6.1-versioon ei ole tietoa. Windows Mobile on tällä hetkellä jäljessä tärkeimpiä kilpailijoitaan erityisesti käyttöliittymän käyttömukavuuden ja näyttävyyden osalta.
Microsoftilta on tulossa jollain aikavälillä myös suurempi päivitys mobiilikäyttöjärjestelmään Windows Mobile 7:n muodossa. On mahdollista, että sen kehitys ei ole edennyt tavoitteiden mukaisesti ja joitakin uudistuksia tuodaan nyt Windows Mobile 6.5:n kautta nopeammin markkinoille. Windows Mobile 7 saapunee markkinoille vasta vuonna 2010.

Motorolan matkapuhelintoimintojen johtaja Sanjay Jha paljasti noin viikko sitten Motorolalta olevan tulossa Windows Mobile 6.5 -alustan puhelimia ensi vuonna.

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja