Näyttöongelmat ajoivat T-Mobilen lopettamaan Nokian 5610 XpressMusicin myynnin

9
Markus Lehtiniitty

Näyttöongelmat ajoivat T-Mobilen lopettamaan Nokian 5610 XpressMusicin myynnin
T-Mobile-operaattori on toistaiseksi lopettanut Nokian 5610 XpressMusic -musiikkipuhelin myymisen ja tarjoaa sen ostaneille mahdollisuuden puhelimen palauttamiseen.

Syynä myynnin keskeyttämiseen ovat näyttöongelmat. T-Mobilelle toimitetuissa 5610 XpressMusic -puhelinten sarjassa esiintyy ongelmia näytöissä, jotka johtuivat valmistusviasta. Nokia on jo korjannut ongelman, mutta kaikki T-Mobilen varastoissa olevat puhelimet ovat vanhaa sarjaa, jossa ongelmia esiintyy.

Jos T-Mobilen asiakas palauttaa 5610:nsa, tarjotaan hänelle korvaavaksi malliksi joko Nokian 6301-mallia tai yksinkertaisempaa XpressMusic-mallia 5310. Samalla hän saa valinnastaan riippuen 25 tai 50 dollaria takaisin.

Nokia on räätälöinyt 5610:stä T-Mobilelle juttumme kuvassa esiintyvän erikoisversion. Näyttöongelmat koskettavat ilmeisesti ainoastaan T-Mobilelle räätälöityä 5610-mallia eivätkä siten ole vaikuttaneet tai vaikuta esimerkiksi Suomen markkinoilla myytyihin 5610-puhelimiin.



Nokia julkisti 5610 XpressMusicin vuoden 2007 elokuussa. Kyseessä on liukukansirakenteinen, 3,2 megapikselin kameralla, 2,2 tuuman näytöllä ja 3G-yhteyksillä varustettu musiikkipuhelin.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
Huonoa mainosta Nokialla (vahvistamaton)

1

Harmiksi Nokialle taas huonoa mainosta. Ne, joiden ensimmäinen Nokian luuri oli vaikkapa tuo 5610-malli, niin eivätpä taida koskea Nokiaan - eivät todennäköisesti hänen tuttunsakaan.
Toki voi olla myös niin, että porukat jatkavat Nokian käyttöä ilman ongelmia, mutta pelkäämpä että tuo teki halaa Nokian maineelle USA:ssa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ongelmia muillakin (vahvistamaton)

2

Juuri vein tänään tietokoneen ja samalla LG:n viritinvahvistimen huoltoon. Kesällä oli iPod ja Acerin kannettava huollossa. Myös muitakin elektroniikan laitteita ollut huollossa tänä vuonna. Että kyllä näitä laitteita riittää missä on vikaa ja jos on ensimmäisen kohdalla valmis luovuttavaan, niin turha edes hypätä nykyaikaan. Vai olenko ainoa jolla on ongelmia näiden kanssa?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
supo (vahvistamaton)

3

Hommat menee liian nopeasti eteenpäin,eikä kunnon testausta keritä tehdä.Toinen asia on että ehkä niiden kiinalaisten motivaatio tehdä laatua ei ole kovin korkea niillä palkoilla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Made in China = Ei välttämättä huono laatu (vahvistamaton)

4

Hmm... Useat sanovat aina kiinalaisten syy tms., vaikkakin heiltä hyvääkin roinaa tulee. Minusta vikana onkin se, että kiinassa valmistetaan kaikki romut, mutta sen lisäksi äärettömän paljon hyviäkin laitteita.
Noh, okei. Ei ihan kaikkia mutta älkää oikeasti aina rinnastako sitä "Made in China"-tekstiä huonoksi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Syntymäpäivälahja (vahvistamaton)

9

Ostin tossa paripäivää sitten ja tietokoneeni sanoi, että laite on määritetty väärin ja, että siinä on ongelma. Näyttökin on takkuillut silleen, että se menee mustaks ja palaa takaisin tavalliseksi.

NO. Onneksi on 2 vuoden takuu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.