>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen iPhone nujersi Motorolan RAZR:n vallan Yhdysvalloissa

3
Markus Lehtiniitty

Applen iPhone nujersi Motorolan RAZR:n vallan Yhdysvalloissa
Applen iPhone 3G -puhelin nousi kolmannella vuosineljänneksellä Yhdysvaltain matkapuhelinmarkkinoiden myydyimmäksi puhelimeksi ja jätti ykköspaikkaa pitkään hallussa pitäneen Motorolan RAZR V3 -mallin kakkossijalle. Näin kertoo NPD Group -tutkimusyhtiö, joka myös arvioi Yhdysvaltain puhelinmarkkinoiden kokonaismyynnin pudonneen merkittävästi kolmannella vuosineljänneksellä.

Motorolan RAZR-malli on ollut NPD:n tilastojen mukaan Yhdysvaltain markkinoiden myydyin puhelin edeltävillä 12 vuosineljänneksellä eli yhtäjaksoisesti kolmen vuoden ajan. RAZR-malli nosti aikanaan Motorolan markkinaosuuden matkapuhelinten maailmanmarkkinoista yli 20 prosenttiin. RAZR:n kansainvälisen suosion hiipumisen ja Motorolan malliston vanhentumisen myötä Motorolan osuus on nyt pudonnut jo alle 10 prosenttiin, mutta Yhdysvalloissa RAZR on kuitenkin yhä nykypäivänäkin äärimmäisen suosittu malli, mikä johtuu osaltaan sen erittäin edullisesta nykyhinnasta.On merkille pantavaa, että Apple ohitti RAZR:n hyvin paljon kalliimman hintaluokan laitteella. NPD Group toteaakin tiedotteessaan, että puhelinmyynnin rakenne on muuttumassa kohti monipuolisemmin ominaisuuksin varustettuja laitteita. iPhone 3G:n suosion ohella tätä käsitystä vahvistavat muut puhelimet, jotka kuuluivat viiden eniten myydyn joukkoon iPhonen ja RAZR:n ohella: RIM Blackberry Curve, LG Rumor, LG enV2.

Applen meno on ollut vakuuttavaa uuden iPhone 3G -mallin jälkeen. Apple on noussut toiseksi suurimmaksi älypuhelinvalmistajaksi ja oman ilmoituksensa mukaan liikevaihdolla mitattuna maailman kolmanneksi suurimmaksi matkapuhelinvalmistajaksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Kari (vahvistamaton)

2

No onhan meitä enempi jotka ostavat nokiaa ja uskovat vielä siihen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.