Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asus kehuu P565-puhelintaan markkinoiden tehokkaimmaksi

3
Markus Lehtiniitty

Asus kehuu P565-puhelintaan markkinoiden tehokkaimmaksi
Asus on julkistanut uuden P565-älypuhelimen. Asuksen mukaan P565:ssä on 800 megahertsin kellotaajudella varustettu prosessori, jonka kehutaan olevan puhelinmarkkinoiden tehokkain. Tarkemmin kyseessä on Marwellin valmistama TavorP-prosessori, jonka kellotaajuus on 800 megahertsiä. Suuret megahertsilukemat eivät kuitenkaan suoraan kerro prosessorin kokonaissuorituskyvystä.

P565:n käyttöjärjestelmä on Microsoftin Windows Mobilen 6.1 Professional -versio, jota on ryyditetty Asuksen omalla Glide-käyttöliittymällä. Nopean suorittimen ohella P565:n muita ominaisuuksia ovat 2,8 tuuman TFT-kosketusnäyttö (tarkkuus VGA, 480x640 pikseliä), kolmen megapikselin automaattitarkennuksella varustettu kamera, GPS-paikannus, mediasoitin, microSD-muistikorttipaikka sekä WLAN- että Bluetooth-yhteydet.
P565 tukee kolmea GSM-verkkotaajuutta (900/1800/1900 MHz) ja lisäksi 2100 MHz:n WCDMA- eli 3G-verkkoja. GSM-verkossa tuetaan niin GPRS- kuin EDGE-datayhteyksiä ja 3G-verkossa puolestaan nopeaa HSDPA-latausta.

P565:n tehokasta ja paljon virtaa vievää prosessoria on ruokkimassa kapasiteetiltaan 1300 milliampeeritunnin akku. Asus lupaa P565:lle puheaikaa 4 tuntia GSM- ja 3 tuntia 3G-verkossa ja valmiusajaksi 250-300 tuntia GSM- ja 200-250 tuntia 3G-verkossa.

Asuksen P565 ei tule saapumaan virallisesti Suomen markkinoille, vaikka se täällä verkkotuen osalta toimisikin. Myöskään P565:n hinnoittelusta muilla markkinoilla ei ole tietoa.

Lisää tietoa P565:stä löytyy Asuksen lehdistötiedotteesta.

Kommentit (3)

Jartsuli (vahvistamaton)

1

Tjoo, 4h GSM verkossa.. eli mitähän tuo meinaa käytännössä, tunnin kun räplää niin laite on poweria vailla.

Vastaa
Mikael (vahvistamaton)

3

No just! Ihmekös tuo, kun ei akku riitä tuon pidemmälle, kun taitaa olla jopa hieman pienempi tehoinen kuin esim. 5800ssa. :P Ja ominaisuuksiltaan vaikuttaa "hieman" virtasyöpöltä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja