Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Flash-tuki tulossa Googlen Androidille

2
Markus Lehtiniitty

Flash-tuki tulossa Googlen Androidille
Adoben Flash-teknologia on tulossa osaksi Googlen Android-älypuhelinalustaa. Flash on olennainen osa nykypäivän internetiä ja sitä käytetään monissa internetpalveluissa. Myös muun muassa esimerkiksi YouTube-videot ovat toteutettu Flash-tekniikalla. Googlen mielestä ilman Flashia ei ole mahdollista saavuttaa täydellistä internetkokemusta.

Adobe ja Google kertoivat yhteistyöstä ja esittelivät Flashin toimintaa Android-alustalla varustetulla T-Mobile G1 -puhelimella vuotuisessa Adobe MAX-tapahtumassa. Googlelta tapahtumassa oli paikalla mobiilialustoista yhtiössä vastaava johtaja Andy Rubin.
Flash-tuen Android-käyttäjille saapumisen ajankohtaa ei vielä toistaiseksi tiedetä, mutta se tullee tapahtumaan lähiaikoina.

Flash-tuki on myös yksi niistä ominaisuuksista, joita on odotettu ja kaivattu Applen iPhoneen. Toistaiseksi Apple on kuitenkin suhtaunut Flashiin melko nuivasti ja iPhone tuskin nähdään Flash-tukea vielä aivan lähiaikoina. Nokian S60-älypuhelimet ovat tukeneet Flashia jo pidemmän aikaa kuten myös Microsoftin Windows Mobileen perustuvat laitteet.

Kommentit (2)

OneMember (vahvistamaton)

1

Tulisi kunnon Flash tuki myös muille puhelimille ;)

Ei tuo Nokialaisen vaihtoon vielä rohkaise, mutta ihan hyvä suunta on tuoda internetin videot myös puhelimien näytöille.

Vastaa
Rami (vahvistamaton)

2

Flash-tuki olisi saanut olla Google Androidissa alusta asti. Ehkäpä ensi vuonna Android on jo riittävän käyttökelpoinen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja