Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola julkisti viiden megapikselin kameralla varustetun VE66:n

Markus Lehtiniitty

Motorola julkisti viiden megapikselin kameralla varustetun VE66:n
Motorola on julkistanut uuden VE66-puhelimen, joka on varustettu viiden megapikselin kameralla. Kamera on automaattitarkenteinen, sisältää kuvanvakaintoiminnon ja lisäksi sen yhteydestä löytyy LED-kuvausvalo. VE66 on järjestyksessään Motorolan toinen julkistettu viiden megapikselin kamerapuhelin. Ensimmäinen oli kesäkuussa julkistettu MOTOZINE ZN5.

VE66 on rakenteeltaan liukukansimallia. Kameran lisäksi VE66:n ominaisuuslista pitää sisällään 2,2 tuuman 262144 väriä toistavan TFT-värinäytön, WLAN-yhteyden, 110 megatavun sisäisen muistin ja microSD-muistikorttipaikan, Bluetoothin stereotuella, Operan internetselaimen, musiikkisoittimen sekä FM-radion RDS-tuella. VE66:ssa käytetään Motorolan omaa suljettua Linux-pohjaista alustaa. VE66 on Motorolan ensimmäinen puhelin, joka tukee WebUI-widget-sovelluksia eli ns. kevyitä pienoisohjelmia, jotka yleensä hakevat tietoa verkosta.
VE66:n mitoiksi Motorola ilmoittaa 103x49,5x15,2 millimetriä ja painoksi 121 grammaa. VE66 tukee neljää GSM-taajuutta ja GPRS- sekä EDGE-datayhteyksiä.

VE66:n mahdollisesta myyntiintulosta Suomessa ei ole toistaiseksi tietoa, kuten ei myöskään sen tulevasta hinnoittelusta. Motorola lupaa VE66:n kuitenkin saapuvan tietyille markkinoille vielä vuoden 2008 aikana.

Aiemmin julkistetusta ZN5:stä VE66 eroaa kameraominaisuuksien osalta muun muassa Kodak-brändäyksen puuttumisella sekä LED-kuvausvalolla varsinaisen xenon-salaman sijaan.

Motorola on viime aikoina riutunut ongelmissa, joihin suurimpana syynä on ollut heikko tuotevalikoima. VE66 yhdessä ZN5:n tulee edustamaan Motorolan malliston parasta päätä, joka kuitenkin kalpenee selkeästi verrattaessa muiden valmistajien tarjontaan. Suurempaa parannusta Motorolan mallistoon saataneen odottaa aina ensi vuoden toiselle puoliskolle asti, jolloin Motorolalta pitäisi tämän hetken tietojen mukaan olla tulossa uusia Googlen Android-alustalle ja Microsoftin Windows Mobilelle perustuvia älypuhelimia.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja