Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta Tobi-puhelin lapsille ja teineille

4
Markus Lehtiniitty

Samsungilta Tobi-puhelin lapsille ja teineille
Samsungilta on tulossa Euroopan markkinoille erityisesti lapsille ja nuorille suunnattu värikäs puhelin Tobi S3030.

Tobi tulee markkinoille kuutena (Sweet Pink, Loyal Blue, Apple Green, Bright Orange, Oasis Blue and Snow Silver) pirteän erilaisena värivaihtoehtona, joista juttumme kuvassa näkyy kaksi kappaletta. Tobin kerrotaan sopivan niille, jotka haluavat erottua joukosta. Lisäksi Samsung kertoo Tobin olevan rakennettu kierrätettävissä olevista materiaaleista kuten biomuovista ja olevan maalattu myrkyttömin maalein. Tobin takakuori on myös haluttaessa personoitavissa: siitä löytyy ikkuna valokuvalle.
Ominaisuuksien suhteen Tobi on melko vaatimaton. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 1,9 tuuman värinäyttö, 1,3 megapikselin kamera, musiikkisoitin, Bluetooth-yhteys sekä microSD-muistikorttipaikka. Tobi on kolmitaajuus-GSM-puhelin. Lisäksi Tobista löytyy hätäpuhelu- ja hätäviestiominaisuudet.

Tobi S3030:n myyntiintulosta Suomessa ei ole vielä varmuutta. Samsungin mukaan se on ensimmäisenä tulossa markkinoille tämän kuun aikana Italiassa ja Isossa-Britanniassa. Muihin Euroopan maihin saatavuus laajenee loppuvuoden aikana, mutta Suomen mahdollisesta kuulumisesta tähän joukkoon ei ole tietoa.

Lisää tietoa löytyy Samsungin lehdistötiedotteesta(englanniksi)

Kommentit (4)

aergh (vahvistamaton)

2

^--- kieltämättä :D Tobi reaaaally is a good boy 8DD saakohan tohon puhelimeen Akatsuki-kaapujen tyylisiä kuoria? :D ja oranssia näyttöä?

"Ominaisuuksien suhteen Tobi on melko vaatimaton." :'DD

Vastaa
MushroomIsWatchingYa (vahvistamaton)

3

murr O_O tämä tästä nyt puuttuikin... on nää kännykänluojat nykyää epäsivistyneitä TAI laiskoja ... joko ne vaa repäs ton nimen £$[€}€ tais sitten ne ajatteli näin; "ei kukaan näistä idiooteista tajua että tää nimi on lainattu naruto sarjasta ku japani on niin kaukana.... ja PAH sanon miä! ja varotan että jos nään tommosen kaupungilla ni ammun sen haulikolla >;D varokaas lapsoset jolla on tobi puhelin niin tyttöä jolla on sasukehomohiukset (metsästää lahdessa) ~ähää

Vastaa
MushroomIsWatchingYa (vahvistamaton)

4

murr O_O tämä tästä nyt puuttuikin... on nää kännykänluojat nykyää epäsivistyneitä TAI laiskoja ... joko ne vaa repäs ton nimen £$[€}€ tais sitten ne ajatteli näin; "ei kukaan näistä idiooteista tajua että tää nimi on lainattu naruto sarjasta ku japani on niin kaukana.... ja PAH sanon miä! ja varotan että jos nään tommosen kaupungilla ni ammun sen haulikolla >;D varokaas lapsoset jolla on tobi puhelin niin tyttöä jolla on sasukehomohiukset (metsästää lahdessa) ~ähää

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja