Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n uuteen puhelimeen bluetooth-kello

3
Matti Vähäkainu

LG:n uuteen puhelimeen bluetooth-kello
Reilu kuukausi sitten julkistettu uusi kosketusnäytöllä ja QWERTY-näppäimistöllä varustettu Prada-puhelin, mallinimeltään KF900, on saanut varusteeksi rannekellon. Omalla Prada-sivustollaan LG mainostaa kelloa nimellä Prada Link.

Itse puhelin ei ole kovin kummallinen ilmestys, joskin tyylipuhelimeksi ominaisuusrikas, mutta rannekello puolestaan herättää mielenkiintoa. Erityisen kellosta tekee sen bluetooth-yhteydet, joiden avulla kellon OLED-näyttö kertoo vastaanotetuista viesteistä ja puheluista. Luonnollisesti 120x56-resoluution näytöltä voi seurata myös ajankulkua. Kellossa on 80mAh-akku, jonka käyttöajaksi kerrotaan 48 tuntia.
Linkissä on kolme nappia, joiden avulla käyttäjä voi selata saapuneita viestejä ja soittohistoriaa sekä muun muassa hiljentää soivan puhelimen. Kellon mukana toimitetaan oma laturi, jolla Li-ion-akun saa ladattua täyteen noin kolmessa tunnissa.

Todennäköisesti ruostumattomasta teräksestä ja aidosta nahkasta valmistettua kelloa ei toimiteta ilmaiseksi noin 600 euron puhelimen mukana, vaan sen saa ostettua ainoastaan lisälaitteena. LG KF900 tulee myyntiin vielä tämän vuoden aikana myös Suomessa ja toivotaan, että niin tulee Link-kellokin.


Kommentit (3)

Manu (vahvistamaton)

1

Siis akku kestää 48h?! Eli kellokin pitää nakata joka yö latauksen... :( Miksei ole virtalähteenä akku, joka latautuisi käden liikkeestä?

Muuten olisi kyllä tyylikäs tollainen Babylon 5 kaltainen ratkaisu, vieläkö sillä voisi soittaa (video-) puheluita. =D

Vastaa
Mie (vahvistamaton)

2

> Siis akku kestää 48h?! Eli kellokin pitää nakata joka yö >latauksen... :(

Tuohon tuo kaatuu.

> Miksei ole virtalähteenä akku, joka latautuisi käden liikkeestä?

Siten synty hyvin vähän energiaa. Joku tavalinen kello käy niinkin vähällä energialla, mutta ei tuollainen viestinlukulaite.

Vastaa
Lollero (vahvistamaton)

3

Tälläinenhän on ollut SonyEricssonilla saatavilla jo vuosia. Kolmena eri versioina jopa ja toimivat useampien kuin yhden mallin kanssa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja