Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

IBM:n Lotus Notes Nokian S60-älypuhelimiin

1
Markus Lehtiniitty

IBM:n Lotus Notes Nokian S60-älypuhelimiin
Nokia ja IBM tuovat tuen IBM:n Lotus Notes -yrityssovellukselle Nokian S60 3rd Edition -alustan älypuhelimiin. IBM tuo S60-alustalle Lotus Notes Traveler -nimisen sovelluksen, jonka avulla kaikki Lotus Notes -käyttäjät pääsevät käsiksi sähköpostiinsa, kalenteriinsa, tehtävälistoihinsa sekä yhteystietoihinsa. Lotus Notesilla on maailmanlaajuisesti yli 140 miljoonaa käyttäjää.

Lotus Notes Traveler -sovellus tulee tukemaan kaikkia 3rd Edition -version S60-älypuhelimia, joita on markkinoilla yli 40 erilaista mallia ja joita on myyty yli 80 miljoonaa kappaletta. Jo aiemmin Lotus Notes Traveler on ollut saatavilla RIM:n Blackberryihin ja Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmälle. Myös Applen iPhonelle on ollut oma Lotus Notes -sovelluksensa.

Lotus Notes Traveler -sovellus on luvattu markkinoille joulukuun 2008 aikana. Se tulee ilman erillistä maksua saataville Lotus Domino Serverin asiakkaille.

Nokia on muuttanut strategiaansa yrityspalveluissa merkittävästi viime aikoina. Se luopui omasta Intellisync-yritysratkaisustaan ja panostaa nyt yhteistyöhön ja kumppanuuteen muun muassa Microsoftin (Mail for Exchange) ja IBM:n kanssa. Tavoitteena Nokialla on ahdistaa Blackberry-sähköpostilaitteistaan tunnettua RIM:iä, joka tällä hetkellä hallitsee suvereenilla tavalla yritysmarkkinoita varsinkin Yhdysvalloissa.


Lisätietoa asiasta löytyy Nokian lehdistötiedotteesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Jari (vahvistamaton)

1

Merkittävä tervetullut uutinen. Seuraan päivittäin ilmestystä. Enään kaksi ja puoli työpäivää julkistukseen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja