Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Vertulla suuret suunnitelmat

11
Markus Lehtiniitty

Nokian Vertulla suuret suunnitelmat
Nokian luksuspuhelimia valmistavalla Vertu-tytäryhtiöllä on suuret kasvusuunnitelmat huolimatta maailmantaloutta uhkaavasta taantumasta.

Se aikoo nostaa Vertua myyvien itsenäisten kauppojen määrän nykyisestä 30 kaupasta ensi vuoden loppuun mennessä 50 kauppaan. Tämän kertoi Vertun luova johtaja, entinen Nokian muotoilujohtaja, Frank Nuovo uutistoimisto Reutersille Lontoossa, missä Vertu avasi Ison-Britannian ensimmäisen kauppansa. Itsenäisten kauppojen lisäksi Vertuja myydään muuallakin ja yhteensä niitä myydään yli 500 eri pisteessä.

Nuovon mukaan Vertu ei ole immuuni taantumalle, mutta toistaiseksi myynti on sujunut hyvin. Signature-mallille ja tuoreelle Vertun Ferrari-mallistolle on jopa olemassa jonotuslistat. Frank Nuovo vertaa puhelimia myös kelloihin. Pikku hiljaa yhden puhelimen käyttöaika mahdollisesti pitenee ja uusia ominaisuuksia ei enää keksitä laitteisiin menneisyyttä vastaavasti. Tällöin luksuspuhelimet valtaavat enemmän alaa. Vertu-yhtiössä uskotaankin, että matkapuhelimista voisi tulla seuraava hittituote luksustuotteiden joukossa.


Vertu-puhelinmallien hinnat vaihtelevat 3500 eurosta aina 100000 euroon asti. Kalleimmat mallit on varustettu timantein ja 18 karaatin kullalla. Vertut valmistetaan käsityönä.

Vertun mallistoon voi tutustua Vertun omilla sivuilla. Suomessa Vertuja voi ostaa Nokian omasta Flagship Store -myymälästä, joka sijaitsee Aleksanterinkadulla Helsingissä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
Jere Hakala (vahvistamaton)

1

Kyllä tuollainen kallis Vertu kelpaisi, muttei pääpuhelimeksi, ehei.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
eki (vahvistamaton)

2

Ehei, ei pärjää iPhonelle. Kyllähän tollasen vertun vois baaripuhelimeks ehkä...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
N64Pro (vahvistamaton)

3

Toi kuvassa oleva näyttää hienolta, mutta silti en pääpuhelimena käyttäisi, sillä nuissahan on vain perus s40, mutta kakkos luurina kyllä menis :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mikael (vahvistamaton)

4

Itse en kyllä Vertua hanki koskaan. Käy ehkä sellaisille, jotka ei tosiaankaan keksi parempaa käyttöä rahoilleen kuin ostaa kännyköitä, jotka on tehty platinasta ja päällystetty timanteilla!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Phiidöör (vahvistamaton)

11

Vähän sama juttu kuin monissa luksusautoissakin: ei mitään hääppösiä ajettavia eli funktiona vain se statussymboli -merkitys.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja