Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mitä Blyk edellä sitä DNA perässä

6
Matti Vähäkainu

Mitä Blyk edellä sitä DNA perässä
DNA tuo tänään markkinoille uuden Mainio-kännykkäliittymän, jonka maksuista osa maksetaan mainoksilla. Halvemmista puhelu-, viesti- ja kuukausimaksuista pääsee nauttimaan kun vastaanottaa mainoksia DNA:lta ja mainostajilta.

"Mainio-liittymä jatkaa DNA:n edullisen hinnoittelun perinnettä. Puhelimeen tai sähköpostiin tulevat tarjoukset ja edut ovat ominaisuus, joita asiakkaamme ovat kaivanneet. Myös potentiaaliset yhteistyökumppanimme ovat uuden liittymän vuorovaikutteisuudesta innoissaan", kertoo DNA:n myynti- ja markkinointijohtaja Erik Sylvestersson.
DNA Mainio -liittymän kuukausimaksu on 65 senttiä ja puhelu- ja tekstiviestihinnat 6,7 senttiä minutilta/viestiltä. DNA toivoo erityisesti älypuhelinten omistajia Mainio-asiakkaiksi ja samaan 6,7 sentin hintaan saakin soitettua ja lähetettyä videopuheluita ja multimediaviestejä. Hintavertailussa Mainiota lähimpänä on DNA Onni -liittymä, mutta senkin kuukausimaksu (66 senttiä) ja puhelu- ja tekstiviesti- (6,9 senttiä) sekä erityisesti multimediaviesti- (38 senttiä) ja videopuheluhinnat (19 senttiä) ovat suurempia.

25.11.2008-20.1.2009 välisenä aikana hankittuihin Mainio -liittymiin lisäksi sovelletaan tarjoushintoja kaikille viesteille ja puheluille, jolloin hintana on 4,9 senttiä minuutilta tai viestiltä.

DNA ei ole kuitenkaan ainut pioneeri mainosrahoitteisten kännykkäliittymien saralla, edes Suomessa. Saunalahtikin tarjoaa vastaavanlaista mainosrahoitteista liittymää. Edukas-liittymä tarjoaa samaa alennusta 28.2.2009 asti - 65 sentin kuukausimaksulla saat 4,9 sentin puhelu-, videopuhelu- , tekstiviesti- ja multimediaviestihinnat.

Lisäksi suomalaisten perustama ja omistama Blyk tarjoaa Briteissä täysin ilmaista matkapuhelinliittymää 16-24-vuotiaille. Vastaavasti brittinuoriso vastaanottaa päivittäin mainoksia puhelimeensa, jolloin he saavat ilmaista puheaikaa ja ilmaisia tekstiviestejä. Valitettavasti yritys ei ole levittänyt vielä toistaiseksi toimintaa Suomeen.

Päivitetty tiedot, kiitokset Juholle ja Janille!

Liittymävertailuja voit tehdä täältä.

Kommentit (6)

Jani Haavisto (vahvistamaton)

4

Hei! Lähin Mainiota hinoiltaan oleva liittymä on DNA Onni. 0.66€, puhelut ja tekstiviestit 0,069€/min&kpl.
Elikkä EI tuo Into.

Ja näyttäisi olevan myös sama tarjous dnaalla kuin saunalahdella noitten hintojen suhteen. erikoishinta 28.2.2009 saakka.

Kiitos :)

Vastaa
Jänkä-Joonas (vahvistamaton)

6

Todellakin, mitä Saunalahti Edukas edellä, sitä DNA Mainio perässä, on jutun idea pikemminkin.

Mielenkiintoista, että tämä DNA Mainio on uutisoitu mediassa laajasti, sen sijaan Saunalahti Edukasta ei uutisoitu juuri ollenkaan, vaikka molemmista liittymistä niiden julkaisuhetkellä lehdistötiedotteet maailmalle kyllä lähti. Eli DNA näyttää vieneen voiton mediapelissä. Tai no, voiko sitä voitoksi sanoa jos leimautuu mainosrahoitteisuuteen ja spämmiin, mene ja tiedä.

No toisaalta UMTS900-julkisuudessa Elisa otti rökälevoiton DNA:sta.

Täytyy kyllä Elisalle nostaa hattua siitä, kuinka 3G-verkon kattavuus tuotiin mukaan keskusteluun, ja Saunalahdelle hattua siitä, kuinka videopuhelut ja multimediaviestit otettiin mukaan hintasotaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja