Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian tulevasta E75:stä lisää kuvia - julkaisu lähenemässä?

4
Markus Lehtiniitty

Nokian tulevasta E75:stä lisää kuvia - julkaisu lähenemässä?
Nokian tulevasta E75-bisnesälypuhelimesta on vuotanut verkkoon uusia kuvia. Olemme jo aiemmin kahteen otteeseen kertoneet E75:stä: ensin se esiintyi YouTube-palvelussa olleella videolla, minkä jälkeen laitteesta vuosi verkkoon myös ensimmäiset kuvat.

E75 on lähinnä yrityskäyttöön suunnattu S60-älypuhelin, jonka kantava ominaisuus on sen sivusta esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö. E75 on Nokian ensimmäinen tällaisen rakenteen omaava puhelinmalli. QWERTY-näppäimistön lisäksi E75:stä löytyy tavallinen puhelinnnäppäimistö. Uusissa kuvissa E75:n metallinen takakuori näyttää aiempaa paremmin sopivan yhteen muun puhelimen kanssa.
E75:n sisältämistä ominaisuuksista ei toistaiseksi ole paljoa tietoa. Näyttö on kooltaan 2,4 tuumaa ja uusien kuvien perusteella S60-alusta on versioltaan 3rd Edition varustettuna Feature Pack 2 -laajennuksella. Lisäksi E75:n kamera on ilmeisesti tarkkuudeltaan 3,2 megapikseliä ja laitteesta löytyy WLAN-yhteys.

Ominaisuuksien ohella myöskään E75:n julkistusaikataulu ei ole tiedossa. Yksi mahdollinen tilaisuus julkistukselle voisi kuitenkin olla Nokian ensi viikon tiistaina starttaava kaksipäiväinen Nokia World -tapahtuma. Ainakin jotakin uutta Nokia tulee tapahtumassa julkaisemaan. Tapahtuman ensimmäisen päivän keynote-esitys, jossa tapahtuman mahdolliset laitejulkistukset tultaneen näkemään, kulkee otsikolla "Connecting people and places". Esityksen pitävät Nokian toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo ja Nokian Markets-yksikön johtaja Anssi Vanjoki.

Alla vielä E75 muutamassa kuvassa. Kuvissa näkyvä toinen puhelin on Nokian 5800 XpressMusic.

Kommentit (4)

tmm68 (vahvistamaton)

1

Näyttää E51:ltä josta työntyy QWERTY-näppis esiin. Jos hinta kohdallaan, niin mikä ettei. Olisin toivonut isompaa näyttöä. E90:llä jatkan toistaiseksi kunnes parempi tulee.

Vastaa
tmm68 (vahvistamaton)

2

Näyttää E51:ltä josta työntyy QWERTY-näppis esiin. Jos hinta kohdallaan, niin mikä ettei. Olisin toivonut isompaa näyttöä. E90:llä jatkan toistaiseksi kunnes parempi tulee.

Vastaa
ExogenBoy (vahvistamaton)

3

Mahdollisesti yksi kaikkien aikojen rumimmista puhelimista mielestäni.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja