Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung lisäsi Hugo Bossin nimen TouchWiz F480 -kosketusnäyttöpuhelimeen

1
Markus Lehtiniitty

Samsung lisäsi Hugo Bossin nimen TouchWiz F480 -kosketusnäyttöpuhelimeen
Samsung on tuomassa markkinoille Hugo Boss -puhelinta. Kyseessä on kuitenkin vain vanha tuttu kosketusnäyttömalli TouchWiz SGH-F480, johon näytön alle on lisätty Hugo Bossin nimi.

Lisäksi Hugo Boss -puhelimen mukana tulee Hugo Bossin tyylin mukaisesti suunniteltuja taustakuvia, teemoja sekä soittoääniä. Kolmas ero tavalliseen F480:een verrattuna on mukana tuleva, myös Hugo Bossin tyyliin sopiva, Bluetooth-handsfree. F480:n ominaisuudet säilyvät siis tismalleen samoina kuin aiemminkin: 2,8 tuuman kosketusnäyttö, viiden megapikselin kamera ja 3G-yhteydet HSDPA-tuella. Samsungin TouchWiz SGH-F480 on vieraillut testipenkissämme loppukesästä.
Hugo Boss -versio F480:sta jatkaa muotitalon brändillä varustettujen puhelinten viimeaikaista aaltoa. LG:llä on PRADA-puhelimensa ja Samsung on tehnyt jo aiemmin yhteistyötä Giorgio Armanin kanssa.

Hugo Boss -versio F480:sta saapuu myyntiin vielä joulukuun aikana. Sitä myydään pääasiassa Hugo Boss -myyjien kautta. Hintaa sillä tulee olemaan luonnollisesti hieman enemmän kuin F480:n normaaliversiolla, jonka hinta tällä hetkellä liikkuu hieman päälle 350 eurossa.

Kommentit (1)

Raattis (vahvistamaton)

1

Uuh! Onpa tyylikäs teksti! Sopii tosi hyvin tuohon mustaan julkisivuun! Minigrip-pussiin ja kaulaan roikkumaan. Jos tosta sais vielä punasen mallin, johon keskellä näyttöö ois syövytetty "PRADA" saisin varmaan orgasmin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja