Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:ltä Google-puhelin Suomeen ensi kesänä

Markus Lehtiniitty

HTC:ltä Google-puhelin Suomeen ensi kesänä
Taiwanilaiselta HTC:ltä on tulossa yksi tai useampia Googlen Android-alustalla varustettuja puhelimia myyntiin kaikissa Pohjoismaissa, ja näin ollen myös Suomessa, ensi kesänä. Asiasta kertoi HTC:n Nordic-alueen toiminnanjohtaja Peter Frølund tanskalaisen Business.dk-sivuston haastattelussa.

Frølundin mukaan tarkempaa ajankohtaa kuin kesä 2009 ei vielä toistaiseksi voida kertoa. Myöskään sitä hän ei vahvista tuleeko Android-puhelimia heti myyntiin useampia eri malleja vai vain yksi. HTC kuitenkin kehittää jo kokonaista Android-puhelinten mallistoa.
Toistaiseksi ainoa markkinoilla oleva Android-puhelin on juttumme kuvassa oleva HTC:n T-Mobile-operaattorille valmistama G1. T-Mobile myy G1:tä Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. G1:n mallinimi HTC:llä on Dream, jolla nimellä se voisi tulla myös täällä myyntiin. Luultavimmin ensimmäinen tänne saapuva Android-puhelin pohjautuu juuri nykyiseen G1:een, mutta täyttä varmuutta tästäkään ei vielä toistaiseksi ole.

T-Mobile G1:n tärkeimmät ominaisuudet ovat suuri kosketusnäyttö, esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, kolmen megapikselin kamera sekä 3G- ja WLAN-yhteydet.

Business.dk:n alkuperäinen artikkeli (tanskaksi)
Googlella englanniksi käännetty versio alkuperäisestä artikkelista

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja