Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung brändää bisnespuhelimet mehiläisiksi: BizBee

1
Markus Lehtiniitty

Samsung brändää bisnespuhelimet mehiläisiksi: BizBee
Samsung tulee jatkossa brändäämään yrityspuhelimensa BizBee-brändin alle. Marraskuun lopulla Samsung aloittaa erityisen mainoskampanjan esitelläkseen BizBee-sarjan toiminnallisuuksia.

Käytännössä uuden BizBee-sarjan puhelimet tulevat olemaan älypuhelimia, joista useimmat tulevat olemaan varustettuja Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä. Kaikki BizBee-puhelimet tulevat joka tapauksessa sisältämään QWERTY-täysnäppäimistön, laajat yhteysmahdollisuudet sekä tuen sähköpostille ja muille yritysominaisuuksille.
Ensimmäinen BizBee-sarjaan kuuluva puhelin on i780. Kyseessä ei ole uusi puhelin, sillä alunperin se julkaistiin jo vuonna 2007. BizBee-brändäyksen yhteydessä i780 on kuitenkin kokenut yhden uudistuksen: käyttöjärjestelmä on päivitetty uudempaan versioon. BizBee i780:ssa on 6.1-versio Windows Mobile -käyttöjärjestelmästä, kun aiemmin i780:n käyttöjärjestelmä on ollut vanhempi Windows Mobile 6.0.

i780:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 2,6 tuuman neliönmuotoinen kosketusnäyttö, QWERTY-täysnäppäimistö, GPS-paikannus sekä 3G- ja WLAN-yhteydet. Päivitetyn i780:n kerrotaan saapuvan markkinoille vielä marraskuun aikana.

i780:n seuraksi tulossa olevista BizBee-puhelimista ei toistaiseksi ole tietoa.

Lisää tietoa Samsungin BizBee-lehdistötiedotteesta (englanniksi)

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja