Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolalta kaksi uutta Windows Mobile -puhelinta alkuvuodesta

4
Markus Lehtiniitty

Motorolalta kaksi uutta Windows Mobile -puhelinta alkuvuodesta
Motorolalta on tulossa kaksi uutta Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä varustettua älypuhelinta vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä. Tulevat puhelimet tuntevat kehitysnimet Alexander ja Attila.

Alexander on juttumme kuvassa vasemmalla. Se on liukukansipuhelin: kantta liu'uttamalla saa esiin QWERTY-täysnäppäimistön. Lisäksi Alexanderin ominaisuuslistaan odotetaan kuuluvan GPS-paikannus, 5-8 megapikselin kamera, NVIDIA:n grafiikkasuoritin sekä WLAN-, 3G- ja HSDPA-yhteydet. Alexanderin näytöllä on kokoa 2,6 tuumaa.
Attila puolestaan perustuu Alexanderista poiketen lähes kokonaan kosketusnäytölle. 2,8 tuuman kosketusnäytön ohella Attilan tärkeimpiin ominaisuuksiin tulevat kuulumaan WLAN-yhteys ja mahdollisesti myös GPS-paikannus. Attila on kolmitaajuus-3G-puhelin ja tukee myös HSDPA- ja HSUPA-tiedonsiirtoa. Attilan käyttöjärjestelmä on Windows Mobilen 6.1 Professional -versio. Attila tulee olemaan ensimmäinen Motorolan Windows Mobile -puhelin, jossa ei ole fyysistä näppäimistöä.

Sekä Alexanderin että Attilan tulee valmistamaan Motorolalle alihankintana taiwanilainen Compal Communications. Uutuudet tulevat myöhästymään alkuperäisestä aikataulusta, joka oli vuoden 2008 neljäs vuosineljännes. Myöhästymisen syytä ei ole tiedossa.

Uutuuksien hinnoittelusta ei toistaiseksi ole tietoa, kuten ei myöskään niiden saapumisesta Suomen markkinoille.

Kommentit (4)

Mythic (vahvistamaton)

1

Alaspäin mennään, RAZR2-tasolle ei myynnit enää tule nousemaan Motorolan osalta.

Vastaa
Mikael (vahvistamaton)

2

Ei kiinnosta. Kerran olen oistanut Motorolan enkä todellakaan halua enää uudestaan. Olen myös kokeillut aika aktiivisessa käytössä RAZRiä, enkä tykännyt siitäkään yhtään. Lähinnä jurppi käyttöliittymä. Eli toisaalta, voi olla hyväkin puhelin, kun on WinMo (ei sillä, että Motorola ei osaisi sitäkin pilata).

Vastaa
Raattis (vahvistamaton)

3

Ite tykkään tosta esiinliukuvasta qwerty-näppiksestä ja kosketusnäytöstä, siinä on jotain yritystä. Käyttiksestä en sitten tiiä mitään, enkä ole koskaan omistanut motorolan puhelinta.

Vastaa
JoeKerr (vahvistamaton)

4

Kaikki windows mobile puhelimet mitä olen kosketusnäytöllä käyttänyt (lähinnä WinMo 6.1 varhaisista betoista alkaen) ovat kärsineet käyttiksen liika PDA maisuudesta eli puhelimeksi on hankala kutsua.

Ne windows mobile laitteet jotka ovat ns WinMo smartphone käyttiksellä toimivat jo himpun verran paremmin...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja