Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian peruttu tyylipuhelin vuoti julkisuuteen

6
Markus Lehtiniitty

Nokian peruttu tyylipuhelin vuoti julkisuuteen
Venäläinen Mobile-review-sivusto on vuotanut julkisuuteen kuvia Nokian perutusta tyylipuhelimesta, joka olisi ilmeisesti kuulunut 7000-sarjan Prism-malleihin.

Kyseessä on äärimmäisen tyylikäs, väritykseltään violetti liukukansimalli. Mobile-review'n mukaan malli peruttiin, koska sen kysynnän oletettiin muodostuvan liian pieneksi. Prism-sarjan huippumallissa olisi ollut viiden megapikselin kamera Carl Zeiss -linssillä ja sen olisi pitänyt alunperin tulla markkinoille 325 euron hintaan joulukuussa 2008.
Lisää kuvia ja tietoa julkaisemattomasta tyylipuhelimesta löytyy Mobile-review'n artikkelista (käännetty Google Kääntäjällä englanniksi), joka käsittelee viime aikoina peruttuja puhelinmalleja. Artikkelissa käsitellään Nokian mallin lisäksi peruttuja UIQ-alustan puhelimia puhelimia, Motorolan RAZR3:a ja Sony Ericssonin BeiBei- ja Paris-kehitysnimellisiä malleja.

Kommentit (6)

villeke (vahvistamaton)

2

No ei se ny niin surullista ole... paitsi noille sonyericssoneille sun muille jotka yrittää pärjätä jättiä vastaan. Tämä peruutus on varmaan tarkkaan laskettu ja jos lukee tämän päiväisiä Nokia pääjohtaja kommentteja niin näyttää vähän synkältä pikkuvalmistajille.

Aika näyttää mutta ainakin Nokia tän matsin etulyöntiasemasta pelaa...

Vastaa
Erkki (vahvistamaton)

3

Kamala minkä näkönen tuo, takakuori varsinkin pisti hymyilyttämään jostain syystä. Täytyy sanoa että nokialaiset kyllä erottuu massasta, mutta onko se hyvä...

Vastaa
lake (vahvistamaton)

4

Juu odottelinkin metallikuorista 6260 slidea, mutta onneks se ei ollukaa tää... kai tuo on jo niin ruma että voi sanoa jo tyylikkääks

Vastaa
makke (vahvistamaton)

5

Kauneus on katsojan silmälaseissa. Kyllä tuo mun makuun on.

Vastaa
teosto (vahvistamaton)

6

niino siis kyseessähän on vasta proto asteella olevat luurit.
eli aika kaukana vielä myyyntiversiosta.
tossavaiheessa puhelin on vaan ns purukumiviritelmä siitä mitä se tulisi olemaan.

pölhöt voi uskotella luurien olevan juuri tuollaisia jos olisivat myyntiin tulleet

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja