Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Messaging ja Mail on Ovi helpottamaan sähköpostin käyttöä

1
Markus Lehtiniitty

Nokia Messaging ja Mail on Ovi helpottamaan sähköpostin käyttöä
Nokia julkisti tänään Nokia World -tapahtumassa Nokia Messaging -palvelun ja Mail on Ovi -sähköpostipalvelun helpottamaan sähköpostin ja pikaviestipalveluiden käyttöä mobiililaitteissa.

Kolme neljäsosaa maailman ihmisistä ei ole koskaan käyttänyt sähköpostia ja heille mobiililaite tulee olemaan ensimmäinen sähköpostin käyttöön käytettävä laite. Nokia pyrkii kattamaan juuri näitä tarpeita. Mail on Ovi ja Nokia Messaging tuovat sähköpostin ja pikaviestit kaikkiin Nokian mobiililaitteisiin.
Mail on Ovi -sähköpostitiliä voi käyttää sekä mobiililaitteella että verkossa tietokoneen kautta. Mail on Ovi -tunnuksella voi käyttää myös muita Nokian Ovi-palveluja. Mail on Ovi tarjoaa sähköposteille tilaa yhden gigatavun verran. Mail on Ovin beta-testiversio otetaan käyttöön kaikissa nyt toimituksissa olevissa Series 40 -alustan puhelimissa joulukuun 2008 aikana. Palvelu on saatavilla kahdellatoista kielellä, joita ovat esimerkiksi englanti, espanja, portugali, ranska, saksa, hindi, bengali, tagalog, indonesia ja malaiji. Kieliversioita lisätään myöhemmin. Mail on Ovin verkossa tietokoneella käytettävä palvelu otetaan käyttöön vasta helmikuussa 2009.

Nokia Messaging sen sijaan tarjoaa pääsyn moniin pikaviesti- ja sähköpostipalveluihin, mukaan lukien Mail on Ovi, Yahoo! Mail, Yahoo! Messenger, Windows Live Hotmail, Gmail, Google Talk ja AOL Mail. Kyseessä on ns. push email -palvelu. Sähköpostin käyttöönotto on helppoa: jos Nokia Messaging tukee käytettävää sähköpostipalveluntarjoajaa, tarvitsee käyttäjän antaa vain sähköpostiosoitteensa ja salasanansa sähköpostikäytön aloittamiseksi.

Nokia Messaging -palvelu seuraa aiempaa Nokia Emailia, jota on jaettu käyttäjille beta-testiversiona. Nokia Messaging on rajoitetun ajan saatavilla ilman erillistä maksua. Kaupallinen julkaisu tulee tapahtumaan ensimmäisenä Australiassa, Suomessa, Saksassa, Hollannissa, Singaporessa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa ja Venezuelassa vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä. Nokian mukaan Nokia Messaging -palvelu otetaan käyttöön operaattoreiden tukemana palveluna, jolloin palvelupaketin hankkineet käyttäjät voivat hyödyntää sitä ilman erillisiä palvelumaksuja.

Kokeiluversio on saatavilla S60-alustan älypuhelimille täältä. Toistaiseksi ohjelmassa ei ole pikaviestitukea, joka on tulossa vasta vuoden 2009 toisella puoliskolla kuten myös tuki Series 40 -alustan laitteille.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja