Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola julkisti MOTOROKR EM35 -musiikkipuhelimen

1
Markus Lehtiniitty

Motorola julkisti MOTOROKR EM35 -musiikkipuhelimen
Motorola on julkistanut MOTOROKR EM35 -nimisen liukukansirakenteisen musiikkipuhelimen.

EM35:ssä on MOTOMUSIC-musiikkisoitin ja Motorolan oman musiikkikaupan tuki. Lisäksi EM35:n musiikkiominaisuuksiin kuuluvat erilliset musiikkinäppäimet, SongID-musiikintunnistuspalvelu, FM-radio RDS-tuella, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä, stereokaiuttimet sekä langattomien kuulokkeiden käytön mahdollistava stereo-Bluetoothin tuki. Motorolan mukaan EM35:n ohjauspyörällä pidempien listojen, kuten musiikkikirjaston, selaaminen onnistuu erityisen näppärästi.
EM35:n muihin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 megapikselin kamera ilman automaattitarkennusta, internetselain, sähköposti, 110 megatavun sisäinen tallennusmuisti sekä microSD-muistikorttipaikka. Kyseessä on nelitaajuus-GSM-puhelin (850/900/1800/1900 MHz), joka tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä.

EM35:n näyttö on kooltaan 2,2 tuumaa ja tarkkuudeltaan 240x320 pikseliä ja se toistaa 262 144 väriä sekä on toteutettu TFT-tekniikalla. EM35:n alusta on Motorolan oma, Linuxiin ja Javaan perustuva, suljettu käyttöjärjestelmä.

EM35:n mitat ovat 107 x 49,5 x 16 millimetriä ja se painaa 116 grammaa. Motorola lupailee MOTOROKR EM35:tä kauppoihin vielä loppuvuoden aikana tietyillä markkinoilla. EM35:n saapumisesta Suomen markkinoille ei ole tietoa. Hinnoittelusta ei toistaiseksi ole myöskään tietoa.

Lisää tietoa ja kuvia Motorolan MOTOROKR EM35:stä löytyy Motorolan omalta EM35:n MOTOINFO-sivulta.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja