Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta Ego-luksuspuhelin

12
Markus Lehtiniitty

Samsungilta Ego-luksuspuhelin
Samsungilta on tulossa Ego GT-S9402 -nimen saanut luksuspuhelin. Sen hinnan odotetaan asettuvan noin 1200-1400 euroon.

Ego-puhelimen muotoilu on varsin yksinkertainen, mutta käytetyt materiaalit edustavat korkeampaa luokkaa. Samsungin mukaan Egon runko on tehty Caltechin kehittämästä metalliseoksesta, joka on kolme kertaa vahvempaa, kestää 1,8 kertaa niin paljon painetta, on 1,6 kertaa joustavampaa sekä joka imee kolme kertaa paremmin tärinöitä kuin titaani. Myös muun muassa Egon valikkoteemat ja soittoäänet on luotu juuri tätä mallia varten.
Samsungin Ego on poikkeuksellinen luksuspuhelin, sillä se sisältää myös verrattain hyvät ominaisuudet: viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella, kuvanvakaimella ja LED-kuvausvalolla, FM-radio RDS-tuella, yhden gigatavun sisäinen muisti, microSD-muistikorttipaikka sekä Bluetooth-yhteys. Egon AM OLED -tekniikalla toteutettu näyttö on kooltaan yli kaksituumainen, tukee 262 144 väriä, on tarkkuudeltaan 240x320 pikseliä.

Egossa on myös yksi erityinen erikoisuus: kaksi SIM-korttipaikkaa. Ego tukee kolmea GSM-taajuutta ensimmäisellä SIM-korttipaikalla ja kahta GSM-taajuutta toisella. Korttipaikasta riippumatta Ego tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä.

Painoa Egolla on 140 grammaa ja sen mitat ovat 115 x 48 x 16 millimetriä. Egon myyntiintuloaikataulusta Suomessa ei toistaiseksi ole tietoa. Ensimmäisenä se tulee myyntiin Venäjällä vielä tämän vuoden puolella.

Aiemmin Samsung oli mukana luksuspuhelinten segmentissä tekemällä yhteistyötä Bang & Olufsenin kanssa. B & O päätti kuitenkin aiemmin tänä vuonna poistua puhelinmarkkinoilta ja nyt Samsung onkin lähtemässä luksussegmenttiin omin voimin. Viime aikoina muun muassa Motorola on julkistanut parintuhannen dollarin AURA-tyylipuhelimensa, lisäksi Nokia on viime aikoina päivittänyt 8000-sarjan luksuspuhelinmallistoaan melko tiuhaan tahtiin. Luksuspuhelintenkin markkinoilla kilpailu on siis kovaa.

Kommentit (12)

Anomanees (vahvistamaton)

3

Muuten hyvä puhelin, mut miks Samsungilla on aina noin huonot näytöt? Kiva jos ton voi heittää seinään ja mitäänei käy =)

Vastaa
Pekka (vahvistamaton)

4

Nokiallahan on jo tollasia kolhujakestäviä kumipuhelimia :D

Vastaa
Jussi (vahvistamaton)

6

Jaa-a, ihan normaalilta perusnäytöltähän tuo vaikutti. Ihan samaa kamaa kuin lähes kaikissa Nokialaisissa. Mikä siinä oli vikana?

Vastaa
tofupekoni (vahvistamaton)

7

No jopas!

En kyllä ymmärrä, miten kestävät materiaalit on luksusta. Työpuhelimelta kaivinkoneenkuljettajan apulaisen kädessä tuo vaikuttaa... Ihan ok ominaisuudet, muttei mitään erikoista.

Äärettömän tylsän näköinen...

Vastaa
Anomanees (vahvistamaton)

8

Sitä vaan, että huono näyttö verrattuna muihin ominaisuuksiin.

Vastaa
juha (vahvistamaton)

9

onpas todella tylsän näköinen luksuspuhelimeksi.

en ole nokiaa koskaan ymmärtänyt, mutta kyllä mä mielummin 8800 ostaisin jos rahaa ton verran käyttäisin luuriin.

Vastaa
Jay (vahvistamaton)

10

Karsean näköinen kapine, näyttää joltain pikkupoikien lelulta. En maksaisi edes satasta.

Vastaa
jaahas (vahvistamaton)

11

kylläpä ovat SimSönkin pojat hyvin osanneet apinoida Vertun.. keksisivät nyt jotain omaakin välillä!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja