Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta nykyversioita edullisempi iPhone 4 gigatavun muistilla?

14
Markus Lehtiniitty

Applelta nykyversioita edullisempi iPhone 4 gigatavun muistilla?
Epävirallisten tietojen mukaan Applelta saattaa olla tulossa iPhone 3G -puhelimesta myyntiin uusi versio, joka olisi varustettu neljän gigatavun muistilla. Nykyään iPhone 3G on saatavilla kahdeksan ja 16 gigatavun muistilla varustetut mallit.

Tosin on mahdollista, että iPhone 3G 4GB tulisi saataville vain Yhdysvalloissa Wal-Mart-kauppaketjun kautta. Asiasta kertoo yhdysvaltalainen Boy Genius Report -sivusto.
Uuden mallin hinnaksi Boy Genius Report kertoo lähteeseensä pohjaten 99 dollaria, kun 8GB-mallin hinta on 199 dollaria Yhdysvalloissa.

Aiempaa edullisempi iPhone 3G -malli toisi puhelimen houkuttelevammaksi aiempaa suuremmalle yleisölle. Ensimmäisen sukupolven iPhonen Apple toi ensin markkinoille neljän ja kahdeksan gigatavun muistiversioina. Neljän gigatavun malli kuitenkin pudotettiin pois valikoimista, kun 16 gigatavun muistilla varustettu iPhone lanseerattiin.

Joka tapauksessa Wal-Martin odotetaan aloittavan ainakin nykyisten kahdeksan ja 16 gigatavun iPhone 3G -mallien myynnin 28. joulukuuta.

Kommentit (14)

alppen (vahvistamaton)

1

Cool , tollanen olis kiva iTouchin kaveriksi (koska sellainen on..)..

Vastaa
Roni (vahvistamaton)

2

"Uuden mallin hinnaksi Boy Genius Report kertoo lähteeseensä pohjaten 99 dollaria, kun 8GB-mallin hinta on 199 dollaria Yhdysvalloissa. " Mitä v*ttua? miten ne on muka noin halpoja?

Vastaa
Maawregtasfdg (vahvistamaton)

3

@2

Koska niissä tulee mukana aivan törkeän epäedullinen liittymäsopimus.

Vastaa
defic (vahvistamaton)

4

En usko että tulee 4gb:n iphonea. Ei vain sovi applesta saamaani mielikuvaan, että se tekisi mistään edullisempaa mallia esim vähentämällä muistikapasiiteettia ja toisi sitä markkinoille halvemmalla.

Vastaa
dropzone (vahvistamaton)

7

Samaa logiikkaa jatkaen, jos tuo myytäisiin 512 MB:n muistilla, niin hinta olisi vain 12,5 dollaria. Tolla hinnalla vois ehkä ottaa ja juottaa itse lisää muistia ;)

Vastaa
tenttu (vahvistamaton)

8

Haha tästä se iPhonen paniikki alkoi! Aattelin, et kilpailijalla on joku ässä hihassa, mutta tuovatkin paskemman version markkinoille. LOLLLLLLERO.

Vastaa
JokinPaha (vahvistamaton)

9

Ei pärjää iPhonelle. iPhony pyyhkii tuolla ahterinsa. Ei kun sehän on...

Vastaa
Stained (vahvistamaton)

10

Mitä ihmettä Jobs miettii jos tuo markkinoille iLuurin, jossa on vain 4GB muistia ja jonka määrää ei voi edes nostaa?! Nykyään voinee sanoa että VAIN. Nokia julksti juuri puhelimen jossa on 32GB muistia ja microSD laajennettavuus, enkä usko että tuo muistinmäärä on kovinkaan iso siivu N97 huikeasta hinnasta. JenkkiOmpulla on kalliit muistikomponentit jos 12GB maksaa satasia... Ai niin eihän niitä voi iPhonen hintoja vertailla ku niissä on mukana aina se "edukas" paketti, joka luo ihmisille edullisuuden illuusion juuri yhtä pitkäksi aikaa kun laitteen leluominaisuudet jaksaa kiinnostaa. :)Ja sehän on myöhästä sitte ku on jo housussa.

Vastaa
Peter (vahvistamaton)

11

Halvalla puhelimella saadaan ihmiset ostamaan kallis kytkysopimus. Ei muuta.

Vastaa
kido (vahvistamaton)

13

poistais nyt helv**ti sen kytky pakon, tuote kiinnostais kovasti mutta huonoja kokemuksia kytkypaketeista.

Vastaa
modo (vahvistamaton)

14

pari kaveria ostanut italiasta. siellä puhelimet myydään sim -avoimena. sit vaan kieleksi suomi. 420e näytti viime viikolla olevan 16gb 3g malli siellä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja