Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Land Rover mukaan puhelinmarkkinoille

6
Markus Lehtiniitty

Land Rover mukaan puhelinmarkkinoille
Maastoautoistaan lähinnä tunnettu automerkki Land Rover on saapumassa myös puhelinmarkkinoille. Land Rover tulee jatkossa tekemään yhteistyötä Sonim Technologies -yhtiön kanssa. Yhdessä yhtiöt aikovat tuoda markkinoille Land Rover -brändättyjä, tavallista kovempaa käyttöä kestäviä, puhelimia.

Ensimmäiset Sonimin valmistamat Land Rover -puhelimet tulevat olemaan Land Rover S1 ja Land Rover S2 G4. Ne ovat tulossa markkinoille vuoden 2009 puolenvälin tienoilla. Hintoja ei toistaiseksi tiedetä. Juttumme kuvassa edellä mainituista puhelimista on S1-malli. S1:n ja S2 G4:n lisäksi myöhemmin tiedetään jo olevan tulossa kolmaskin Land Rover -puhelinmalli.
Luonnollisesti kaikki Land Rover -brändätyt puhelimet tulevat olemaan suunniteltu kestämään tavallista kovempaa käyttöä. Niiden luvataan olevan iskun-, lämmön-, veden- ja kosteudenkestäviä. Land Rover -puhelinten pitäisi kestää pudotus 1,6 metrin korkeudelta betonille. Näitä väitteitä tukevat muun muassa puhelinten kuorissa käytetty erikoisvahva muovi sekä reunojen kumipehmusteet.

Mallien sisältämistä ominaisuuksista ei toistaiseksi ole annettu tarkempia tietoja. Myöskään Land Rover -puhelinten markkinoilletulosta Suomessa ei ole tietoa.

Lehdistötiedote aiheesta, Sonim Technologies (englanniksi)

Kommentit (6)

Jere Hakala (vahvistamaton)

2

Tuo on kyllä minusta aika hienon näköinen :D
Mutten kyllä ostaisi.

Vastaa
Visa (vahvistamaton)

4

Juuri näin, jos hinta tulee olemaan sopiva niin laitan ehdolle seuraavaksi puhelimeksi...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja