Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin tulevista malleista lisää tietoa

1
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin tulevista malleista lisää tietoa
Sony Ericssonin tulevista puhelinmalleista on saatu hieman lisää epävirallisia tietoja. Uudet tiedot julkisuuteen toi SEMC Blog -sivusto.

Kate-kehitysnimellä kehitetystä mallista on myös julkaistu yksi uusi kuva. Lisäksi Katen mallinimeksi on nyt varmistumassa C510. Olemme aiemmin kertoneet useampaan otteeseen Katesta ja osa tiedoista on osoittautunut myöhemmin myös virheellisiksi.
Kate eli C510 on Sony Ericssonin kamerapuhelinten Cyber-shot-sarjaan kuuluva puhelin. Sen ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 megapikselin kamera automaattitarkennuksella, LED-kuvausvalolla, kasvojentunnistustarkennuksella sekä linssinsuojuksella. C510:n näytön koko on 2,2 tuumaa ja tarkkuus 240x320 pikseliä. Muistia C510 sisältää 120 megatavua, jota voidaan laajentaa Memory Stick Micro -muistikortein. C510:n odotetaan saapuvan markkinoille parin kuukauden kuluessa eli aivan alkuvuodesta 2009.

C510:n ohella kahdesta muusta Sony Ericssonin mallista on myös vuotanut julkisuuteen lisätietoja. Kyseessä olevat puhelimet ovat kehitysnimiltään Filippa ja Frances.

Filippa on rakenteeltaan C510:n tavoin ns. patukkapuhelin. Sen kuvaamisominaisuuksiin kuuluvat viiden megapaikselin kamera automaattitarkennuksella, xenon-salama ja videokuvausvalo, linssinsuojus, kasvojentunnistus sekä Sony Ericssonin BestPic- ja PhotoFix-toiminnot. Filipan näyttö on kooltaan 2,2 tuumaa ja tarkkuudeltaan 240x320 pikseliä. Sisäistä muistia Filipan kerrotaan sisältävän 140 megatavua, jonka lisäksi siitä löytyy Memory Stick Micro -muistikorttipaikka.

Frances on puolestaan rakenteeltaan liukukansimallia. Myös siinä on viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella. Sen sijaan xenon-salamaa laitteesta ei löydy, vaan ainoastaan LED-kuvausvalo. Lisäksi Francesista löytyy kuvanvakain. Francesin näytön koko on 2,4 tuumaa ja laitteesta tulee löytymään myös GPS-paikannus.

Sekä Filippa että Frances tulevat kuulumaan C510:n tavoin Cyber-shot-kamerapuhelinten sarjaan.

Mallien julkaisuaikataulu ei ole tiedossa, mutta SEMC Blogin mukaan C510 (Kate) ja Filippa julkaistaan aiemmin kuin Frances.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja