Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acerilta ensimmäinen puhelin vuoden 2009 alussa

Markus Lehtiniitty

Acerilta ensimmäinen puhelin vuoden 2009 alussa
Acer on julkistamassa ensimmäisen puhelimensa vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä. Asiasta kertoi DigiTimes-palvelu. Aiemmin Acer on tunnettu lähinnä tietokone- ja näyttövalmistajana.

Acerin ensimmäisen puhelinmallin käyttöjärjestelmä tulee olemaan Microsoftin Windows Mobile. Acer osti aiemmin tänä vuonna taiwanilaisen matkapuhelinvalmistaja E-Ten Information Systemsin, jonka avulla ensimmäinen Acer-merkkinen puhelin aiotaan tuoda markkinoille.
Lukuun ottamatta julkaisuaikataulua ja käyttöjärjestelmää ei Acerin tulevasta puhelimesta toistaiseksi tiedetä vielä muuta kuin, että se on tulossa aluksi markkinoille Länsi-Euroopassa ja Venäjällä.

Acer odottaa älypuhelimista kasvavan uusi kasvualue yhtiölle seuraavan 3-5 vuoden aikana. Acer aikoo kasvattaa puhelinryhmänsä työntekijämäärän 500 henkilöön. Puhelinmarkkinoille laajentumisen ohella Acerilla suunnitelmat ovat muutenkin suuret: maailmantalouden heikentyvästä tilanteesta huolimatta Acer ennustaa kannettavien tietokoneidensa myynnnin kasvavan 15-20 prosenttia ensi vuoden aikana verrattuna kuluvaan vuoteen.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja