Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google-puhelimesta erikoisversio kehittäjille, tilattavissa myös Suomeen

4
Markus Lehtiniitty

Google-puhelimesta erikoisversio kehittäjille, tilattavissa myös Suomeen
Ensimmäisestä Google-puhelimesta on nyt julkaistu kehittäjille tarkoitettu erikoisversio Android Dev Phone 1. Puhelin on käytännössä sama HTC:n valmistama laite kuin T-Mobile-operaattorin G1-malli, mutta kehittäjäversiosta on poistettu kaikki suojaukset.

T-Mobile G1:stä Android Dev Phone 1 eroaa siis vain poistetuilla operaattori- ja käyttöjärjestelmälukituksilla. Lisäksi laitteelle ei ole saatavilla tyypillisiä kuluttajatukipalveluita, koska kyseessä on kehittäjille suunnattu laite.
Android Dev Phone 1 tulee saataville aluksi 18 maahan ja se on myytävänä Googlen Android Marketissa. Laitteella on hintaa 399 dollaria. Lisäksi laitteen tilaamiseksi täytyy olla rekisteröitynyt ensin Android-kehittäjäksi, mikä maksaa 25 dollaria. Näiden lisäksi Suomeen tilattaessa päälle tulevat vielä toimituskulut.

Android Dev Phone 1:n ominaisuudet vastaavat T-Mobilen G1:tä: 3,2 tuuman kosketusnäyttö, 3,2 megapikselin kamera, GPS-paikannus, 3G- ja WLAN-yhteydet sekä tuki monille Googlen palveluille. Google kuitenkin korostaa laitteen olevan suunnattu kehittäjille eikä tavallisille kuluttajille.

Lisää tietoa Android Dev Phone 1:stä löytyy Googlen sivuilta. Aiemmin tällä viikolla kerroimme myös Googlen Android-alustalla varustetun Kogan Agoran lanseerauksesta.

Kommentit (4)

Mikael (vahvistamaton)

4

Melmac @ 7.12.2008 18:31

"Mites alv ja tullimaksut?"

Varmaan niin kuin tuntuu menevän muutenkin verkkotilauksissa. Eli maksetaan, jos jää tullin "haaviin". Alv on matkapuhelimille 22 % ja tulli ottaa kaiketi jonkinlaisen siivun myös.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja