Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DAB-radio mahdollinen tulevissa Nokioissa

Markus Lehtiniitty

DAB-radio mahdollinen tulevissa Nokioissa
Nokian mukaan DAB-radio on mahdollinen ominaisuus tulevissa puhelimissa.

Nokian tuote- ja teknologiamarkkinoinnin johtaja Sari Ståhlbergin mukaan DAB-tekniikan saavuttaessa suuremman suosion, on Nokia valmis liittämään sen myös omiin laitteisiinsa. Ståhlbergin mainitsema suurempi suosio on tietenkin suhteellinen käsite. Hänen mukaansa se kuitenkin tarkoittaisi, että ainakin yli puolet eurooppalaisista käyttäisivät DAB-radiota. Toistaiseksi edellä mainitun kaltaisista käyttäjämääristä ollaan hyvin kaukana.
Ståhlberg ei antanut DAB-radioiden ilmestymiselle Nokian puhelimiin mitään tarkkaa aikataulua vaan totesi vain, että mitä enemmän DAB-tekniikkaa otetaan käyttöön Euroopassa ja muilla alueilla sitä todennäköisempää DAB-radioiden integrointi myös Nokian puhelimiin tulee olemaan. Kokonaisuutena DAB-radion tulemista osaksi Nokian puhelinten ominaisuuksia ei voida pitää todennäköisenä, mutta mahdollisuus siihen on.

Perinteinen FM-radio on nykyään vakio-ominaisuus lähes tulkoon kaikissa Nokian uusissa puhelimissa lukuun ottamatta aivan edullisimpia malleja. Nokia on myös yrittänyt tuoda markkinoille omaa Visual Radio -palveluaan, mutta ei ole onnistunut saavuttamaan sen kanssa suurempaa menestystä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja