Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iFone 3G:ssä ei ole 3G:tä

8
Markus Lehtiniitty

iFone 3G:ssä ei ole 3G:tä
Kiinalaisvalmistajat ovat jälleen kopioineet kaksi tuttuakin tutumpaa puhelinmallia.

iFone 3G tavoittelee tietenkin omaa osaansa Applen iPhone 3G:n loistokkuudesta siinä kuitenkaan onnistumatta. Huvittavinta iFone 3G:ssä on, että puhelimesta ei oikeasti edes löydy tukea 3G-verkoille. iFone 3G toimii vain GSM-verkoissa ja tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä.
iFone 3G:n ominaisuuksiin kerrotaan kuuluvan muun muassa 3,2 tuuman kosketusnäytön, 0,3 megapikselin kameran sekä Bluetooth-yhteyden. Jotain parempaakin iFone 3G:ssä on kuin esikuvassaan: FM-radio. Sen sijaan esimerkiksi WLAN-yhteyttä ei iFone 3G:stä löydy. iFone 3G:n ominaisuuksista lisää tietoa DealExtreme-kaupan sivuilla. DealExtreme myy iFone 3G:tä 178 dollarin hintaan. 199 dollarilla on tarjolla myös hieman kehittyneempi kopio iFone-3G.

Alla olevasta kuvasta löytyvä iFone X1 puolestaan yrittää kopioida Sony Ericssonin XPERIA X1 -mallia. Näin ollen voisi kysyä, että miksi tämä on edes nimetty iFoneksi...

Joka tapauksessa myös iFone X1:stä uupuu merkittävä ominaisuus, joka esikuvasta löytyy sillä iFone X1:stä ei löydy esiin liukuvaa QWERTY-täysnäppäimistöä. iFone X1:n käyttöliittymä vaikuttaisi olevan sekoitus iPhonesta ja XPERIA X1:stä kopioitua. Myös iFone X1 löytyy DealExtreme-kaupan sivuilta 125 dollarin hintaan.

iPhone-klooneja löytyy DealExtremen sivuilta edellä mainittujen lisäksi vielä monia lisää. Nämä kaikki esimerkit osoittavat millainen riesa pienet kiinalaisvalmistajat voivat merkkivalmistajille olla. Aiemmin olemme kertoneet muun muassa Nokian 5800 XpressMusicin kiinalaiskopiosta.

Kommentit (8)

keke (vahvistamaton)

1

tollasta se on, kun ei osata itse tehdä yhtään mitään. odotetaan että joku muu tekee ensin ja sitten vaan kopioidaan surkeasti kun ei osata oikeasti...säälittävää

Vastaa
juha (vahvistamaton)

2

Kyllähän se niin on kaikessa, että kiinalaiset ei itse keksi koskaan yhtään mitään, mutta kopioinnissa ne ovatkin sitten senkin edestä aktiivisia.

Ihmettelen vain, että kuka noita ostaa?

Vastaa
jani (vahvistamaton)

4

@1&2 Aikamoinen väite valtiosta jolla on ~4000 vuoden historia. Yli viisikymmentä etnistä ryhmää (jotka luonnollisesti ovat rikastaneet kulttuuria tavallaan). Ja josta tunnetusti on länsimaihin virrannut maailmaa mullistavia keksintöjä pitkin historiaa.

Mutta itse asiasta, kyllä varmaan markkinoita on jos laitteita tekevät.

Vastaa
Joon4s (vahvistamaton)

5

"Kyllähän se niin on kaikessa, että kiinalaiset ei itse keksi koskaan yhtään mitään, mutta kopioinnissa ne ovatkin sitten senkin edestä aktiivisia."

Joo, eivät kyllä ole mitää ruudinkeksijöitä nuo kiinalaiset :D Eiku...

Vastaa
Kollo (vahvistamaton)

7

Kiinasta tulee loistavan laadukkaita ja innovatiivista tuotteita. Esimerkiksi Fenix-taskulamput ovat maailman huippuluokkaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja