Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta päivityksiä N85:lle, N95:lle ja N96:lle

1
Markus Lehtiniitty

Nokialta päivityksiä N85:lle, N95:lle ja N96:lle
Nokia on julkaissut ohjelmistopäivityksiä N-sarjan malleilleen N85, N95 ja N96. Puhelimensa voi päivittää joko Nokian Software Updater -ohjelmalla tietokoneen avulla tai N85:n ja N96:n tapauksessa myös verkon yli ilman, että tietokonetta tarvitaan. Puhelimen sisältämien tietojen varmuuskopiointi ennen päivittämistä on suositeltavaa.

Melko tuoreen N85-mallin ohjelmistoversio päivittyi versiosta 10 versioon 11. N85:n päivityksen kerrotaan tuovan mukanaan korjauksia ainakin näppäinten toimintaan, videopuheluihin sekä virranhallintaan.
Jo legendaksi kasvaneen N95-mallin, jota on myyty kahden vuoden aikana yli 15 miljoonaa kappaletta, ohjelmisto päivittyi versiosta 30 versioon 31. Viimeisin päivitys ei enää lisää N95:een uusia ominaisuuksia vaan korjaa vain joitain bugeja sekä parantaa tietoturvaa. N95 ei ole päivitettävissä verkon yli, joten se on päivitettävissä vain tietokoneen avulla. Päivityspaketilla on pienistä uudistuksista huolimatta kokoa noin 140 megatavua.

N96:n ohjelmisto päivittyi versiosta 11 versioon 12. N96:ta ovat vaivanneet epävakaus ja monet pienet bugit. Tuorekin ohjelmistopäivitys keskittyy yleisesti toiminnan parantamiseen: käyttöliittymän luvataan toimivan nopeammin, kameran tarkennus on tarkempi, WLAN-yhteys toimii aiempaa luotettavammin ja RAM-muistia on vapaana aiempaa enemmän (45 megatavua). Lisäksi mukana uusi 4.0-versio tietojen siirtämiseen kahden puhelimen välillä käytettävästä Siirto-sovelluksesta ja paljon pienempiä bugikorjauksia.

Uusimmat ohjelmistopäivitykset eivät vielä ole saatavilla kaikille laitteille. Saatavuuteen vaikuttavat laitteen kieli sekä mahdollinen räätälöinti operaattorille.

Kommentit (1)

N96 (vahvistamaton)

1

Tämä uusien Nokialaisten softan OTA päivitys verkon yli on kyllä loistava. Ei tartte enää PC:n ja kaapeleiden kanssa turata ... parit kyllä, kyllä varmistukset ja asennus on käynnissä. Pikkasen tuo jännittää kun itse operaatio kestää pari minuuttia ja luuri avuttoman näköisenä itseään päivittää, mutta 2 kertaa tuon nyt olen tehnyt ilman ongelmia. Tämän helpommaksi ei homma juuri tule!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja