Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Selvästi edullisemman iPhonen aika ei sittenkään ole vielä?

Markus Lehtiniitty

Selvästi edullisemman iPhonen aika ei sittenkään ole vielä?
Uutisoimme vajaa viikko sitten Applen iPhone 3G -puhelimen saapuvan myyntiin Wal-Mart-halpahalleissa Yhdysvalloissa vielä tämän vuoden aikana samalla kun kerroimme huhuista, joiden mukaan Wal-Martissa olisi tullut myyntiin uusi 100 dollaria aiempaa edullisempi iPhone 3G -malli varustettuna neljän gigatavun muistilla.

Uusimpien tietojen mukaan iPhone 3G on tulossa vielä loppuvuoden aikana myyntiin Wal-Marteissa, mutta halvempaa ja pienemmällä muistilla varustettua iPhone 3G:tä emme toistaiseksi ainakaan ole näkemässä.
Verkkoon vuotaneen Wal-Martin mainosmateriaalin (kuvassa) mukaan iPhone 3G 8GB tulisi Wal-Marteissa maksamaan 197 dollaria eli vain kaksi dollaria vähemmän kuin muualla. Luonnollisesti myös Wal-Martista iPhonensa ostavat joutuvat sitoutumaan kahdeksi vuodeksi AT&T:n liittymään.

Wal-Martin odotetaan aloittavan iPhone 3G:n myynnin 28. joulukuuta eli vasta joululahjasesongin jälkeen.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja