Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson liittyi Googlen leiriin - Android-puhelin tulossa

1
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson liittyi Googlen leiriin - Android-puhelin tulossa
Sony Ericsson on liittynyt 13 muun yhtiön kanssa Googlen avoimen Android-mobiilialustan kehittämistä tukevan Open Handset Alliancen jäseneksi. Jo aiemmin allianssin jäseniä ovat olleet suurista puhelinvalmistajista Samsung, LG, Motorola sekä HTC.

Sony Ericsson vahvisti liittymisensä ohella tiedotteessaan myös suunnittelevansa tuovansa tulevaisuudessa markkinoille Android-alustan sisältäviä puhelimia. Sony Ericssonin tulevista Android-puhelimista ei kuitenkaan toistaiseksi ole mitään lisätietoja - kuten ominaisuuksia tai julkaisu- tai myyntiintuloaikataulua. Sony Ericssonin mukaan Open Handset Allianceen täydentää Sony Ericssonin nykyistä Open OS -strategiaa, joka aiemmin on perustunut Symbian- ja Microsoftin Windows Mobile -alustoille.
Samaan aikaan Sony Ericssonin kanssa myös AKM Semiconductor Inc., ARM, ASUSTek Computer Inc., Atheros Communications, Borqs, Ericsson, Garmin International Inc., Huawei Technologies, Omron Software Co. Ltd, Softbank Mobile Corporation, Teleca AB, Toshiba Corporation ja Vodafone liittyivät Open Handset Alliancen jäseniksi.

Open Handset Alliancen mukaan uudet jäsenet tulevat joko tuomaan markkinoille Androidiin perustuvia laitteita, lahjoittamaan merkittäviä koodiosia avoimen koodin Android-projektille tai tukemaan Android-ekosysteemiä tuottein ja palveluin niin, että se kiihdyttää Android-laitteiden saatavuutta.

Toistaiseksi on julkistettu laskutavasta riippuen julkistettu 2-4 Android-puhelinta: T-Mobile G1, G1:n kanssa lähes identtinen Android Dev Phone 1 sekä Kogan Agora ja Agora Pro.

Kommentit (1)

asdlol (vahvistamaton)

1

Saas nähä mitä sieltä tulee. Toivottavasti jotain hyvää :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja