Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

T-Mobile kommentoi Google-puhelin G1:n roaming-ongelmia

6
Markus Lehtiniitty

T-Mobile kommentoi Google-puhelin G1:n roaming-ongelmia
T-Mobile on vihdoin kommentoinut Googlen Android-alustalla varustetun T-Mobile G1 -puhelimen kanssa ilmenneitä roaming-ongelmia, joista kerroimme reilu viikko sitten.

T-Mobilen mukaan käyttäjien, jotka haluavat käyttää G1-puhelintaan ulkomailla, tulisi ennen lähtöään ottaa yhteyttä T-Mobilen asiakaspalveluun WorldClass-ominaisuuden avaamiseksi. Käyttäjillä on myös mahdollisuus kytkeä G1:stä dataroaming pois päältä.
G1:n ongelma, roaming-laskujen syntyminen vaikka roaming olisi kytketty pois päältä, juontaa juurensa kolmannen osapuolen sovelluksiin, jotka ovat ladattavissa Android Market -ohjelmakaupasta. Nämä sovellukset voivat kytkeä dataroamingin varoittamatta päälle vaikka se olisi kytketty pois päältä puhelimen asetuksista. Käyttäjiä varoitetaan tästä vain, kun he lataavat ja asentavat sovelluksen.

T-Mobilen virallinen lausunto asiasta löytyy 0kokonaisuudessaan muun muassa Engadget-blogin asiaa käsittelevästä jutusta.

T-Mobile G1 on toistaiseksi saatavilla Yhdysvaltain ja Ison-Britannian markkinoilla. Lisäksi käytännössä saman laitteen ilman lukituksia, Android Dev Phone 1:n, voi tilata Googlelta myös Suomeen.

Kommentit (6)

Mikael (vahvistamaton)

1

Aika hömppää, että annetaan kolmannen osapuolen softille oikeuskia jopa niin paljon, että pääsevät periaatteessa käyttöjärjestelmän ohi!

Vastaa
lolphone (vahvistamaton)

2

iPhonen järjestelmällisyys ja Applen tiukat standardit estivät tämänkin ongelman, GG

Vastaa
TRAFO (vahvistamaton)

5

Iphone on paras, toi näyttää niiiin lelult :D:D:D:D:D:D VOI LOL!!!!!!

Vastaa
Mikael (vahvistamaton)

6

Itse ottaisin G1:n mieluummin kuin iPhonen, mutta se on niin vaikeasti saatavaa sorttia, että en osta kumpaakaan. :P Siitäpähän saavat.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja