Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia päivitti Supernova-tyylipuhelinmallistoa

3
Markus Lehtiniitty

Nokia päivitti Supernova-tyylipuhelinmallistoa
Nokia on ilmoittanut lehdistöbloginsa välityksellä päivittäneensä Supernova-tyylipuhelinten mallistoansa uusin värein ja parannetuin palveluluin.

Nokian uudistuneeseen Supernova-mallistoon kuuluu neljä puhelinmallia: patukkamalliset 7210 Supernova ja 7310 Supernova, simpukkamalli 7510 Supernova sekä liukukannellinen 7610 Supernova. Näiden Supernova-mallien hinnat liikkuvat 100-250 euron haarukassa. Malliston huippumalli 7610 Supernovan ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3,2 megapikselin kamera automaattitarkennuksella, musiikkisoitin, microSD-muistikorttipaikka sekä Bluetooth-yhteys. 7210:aa lukuun ottamatta Supernova-puhelimien kuoret ovat vaihdettavissa (Xpress-on-kuoret).
Uusiin värivaihtoehtoihin kuuluvat muun muassa Graphite ja Passionate Purple, jolla varustettu 7210 Supernova esiintyy juttumme kuvituksena. Nokian mukaan uudet tuoreet värit heijastavat viimeisimpiä trendejä.

Uusien värien lisäksi Nokia kertoo tehneensä parannuksia myös puhelinten mukana tulevaan palvelukimaraan: kuvien ja videoiden jakopalvelu Share on Oviin, Nokian Kartat-sovellukseen sekä Windows Live Messenger -pikaviestisovellukseen.

Supernova-malliston uusiin värivaihtoehtoihin voi mallikohtaisesti tutustua Nokian tuotesivuilla:
Nokia 7210 Supernova
Nokia 7310 Supernova
Nokia 7510 Supernova
Nokia 7610 Supernova

Kommentit (3)

Purr (vahvistamaton)

2

Saa nähä millon tuo 7510 tulee kauppoihin. 3kk sitten katoin et vois vaihtaa tohon 7510:aan mutta ei vaan puhelinta näy...

Vastaa
Tarja (vahvistamaton)

3

Olenpa minäkin odotellut tuota simpukka 7510:aa, kun piti tulla kauppoihin vuoden 2008 viimeisen neljänneksen aikana, mutta eipä jälleenmyyjilläkään ole mitään tietoa, koska ilmestyy. Miten on Nokia, saisiko jotain tietoa?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja