Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian julkisuuteen levinnyt kosketusnäyttöpuhelin esittelee vain uudistunutta käyttöliittymää

3
Markus Lehtiniitty

Nokian julkisuuteen levinnyt kosketusnäyttöpuhelin esittelee vain uudistunutta käyttöliittymää
Juttumme kuvassa mukana oleva kosketusnäyttöpuhelin esittelee Nokian mukaan vain tulevaisuuden kehittyneempää kosketuskäyttöliittymää eikä varsinaisesti uutta puhelinta.

Esityskalvo, jossa puhelin esiintyy kuului Nokian viime viikolla järjestämän pääomamarkkinapäivän antiin. Monet ulkomaiset mobiilisivustot (muun muassa Boy Genius Report ja Symbian-Freak.com) tekivät kuvasta sellaisen johtopäätöksen, että siinä olisi esiintynyt jokin Nokian tuleva kosketusnäyttöpuhelin.
Me kerroimme kuitenkin jo vajaa viikko sitten sen olevan erittäin epätodennäköistä. Nyt Nokia on vahvistanut asian. Engadget-blogin Nokialta saaman lausunnon mukaan esityskalvo käsitteli vain ja ainoastaan joitakin tulevia käyttöliittymäparannuksia eikä uutta tuotetta sekä kalvolla esitellyn laitteen edustavan vain yleistä rakennetta, jonka tarkoitus ei ollut esitellä uutta laitetta tai palvelua.

Vaikka esityskalvo ei paljastanutkaan uutta, tulevaa puhelinmallia ovat sen tarjoamat tiedot kuitenkin erittäin mielenkiintoisia. Kalvo antaa ymmärtää Nokian kosketuskäyttöliittymän tulevaisuudessa tukevan ns. eletoimintoja sekä mahdollisesti myös monikosketusta (multi-touch).

Kommentit (3)

joq omG (vahvistamaton)

2

Jos jotain tuon näköistä tai edes lähellä niin sen arvaa että hinta on lähellä 1 0 0 0 €. et sillee hei

Vastaa
Aki (vahvistamaton)

3

E90 vihdoinkin toimii - seuraajaa odotellen. Toivottavasti 2 v sisällä saa kaupasta :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja