Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin ensimmäinen Google Android -puhelin tulossa ensi kesänä

Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin ensimmäinen Google Android -puhelin tulossa ensi kesänä
Sony Ericssonin ensimmäinen Googlen Android-alustalla varustettu puhelin on tulossa markkinoille jo ensi kesänä.

Ruotsalaisen IDG.se-verkkopalvelun haastatteleman Sony Ericssonin edustajan Gustaf Brusewitzin mukaan Sony Ericssonin ensimmäinen Android-puhelin tulee kuulumaan ylempään hintaluokkaan ja tarjoamaan kattavat ominaisuudet. Tämän tarkempia tietoja tulevasta uutuudesta ei vielä toistaiseksi ole. Myöhemmin Sony Ericsson aikoo laajentua myös Android-puhelimissa halvempaan hintaluokkaan.
Aiemmin tällä viikolla kerroimme Sony Ericssonin liittyneen Android-alustan kehitystä tukevan Open Handset Alliancen jäseneksi. Sony Ericssonin mukaan Android-alusta täydentää yhtiön avointa käyttöjärjestelmästrategiaa ja yhtiö jatkaa tulevaisuudessa myös Symbian ja Windows Mobile -puhelinten kehittämistä.

On mahdollista, että Sony Ericssonin ensimmäinen Android-puhelin tulee kuulumaan yhtiön XPERIA-puhelinten mallistoon, jota toistaiseksi edustaa Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä varustettu XPERIA X1.

Sony Ericsson saattaa julkistaa ensimmäisen Android-puhelimensa helmikuussa mobiilialan vuoden suurtapahtumassa Mobile World Congressissa tuodakseen sen markkinoille kesällä 2009.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja