Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google-puhelin Kogan Agora kokenut muutoksia

Markus Lehtiniitty

Google-puhelin Kogan Agora kokenut muutoksia
Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu Kogan Agora -puhelimen ulkoasu on kokenut muutoksia julkistuksen jälkeen.

Kerroimme joulukuun alussa Agoran julkistamisesta. Kyseessä oli toinen julkistettu Android-alustalla varustettu puhelin. Melko tuntemattoman australialaisen Kogan-yhtiön kehittämä puhelin on nyt kuitenkin ilmeisimmin kokenut muotoilumuutoksia, jotka näkyvät tämän juttumme vertailukuvassa. Vasemmalla on Agora julkistuksenaikaisessa muodossaan ja oikeanpuoleinen kuva edustaa nykytilaa.
Koko puhelimen muoto vaikuttaa muuttuneen leveämpään suuntaan ja lisäksi näppäimistöä on muokattu melkoisesti. Toimintonäppäimet on poistettu ja niiden tilalle on nostettu koti- ja paluunäppäimet suurikokoisempina. Muutosten myötä joystick-ohjaimesta on myös siirrytty nelisuuntaiseen suuntaohjaimeen.

Koganin verkkokauppa lupailee Agoran ja paremmilla ominaisuuksilla varustetun sisarmalli Agora Pron toimituksia yhä tammikuun 2009 lopulla. Ulkoasussa tapahtuneet muutokset kuitenkin kielivät vielä laitteen suunnittelun keskeneräisyydestä ja heittävät varjon saatavuusaikatauluarvion päälle.

Mielenkiintoisia Agorasta ja Agora Prosta tekevät hinnat, jotka ovat erittäin edullisia verrattuna molempien sisältämiin ominaisuuksiin. Agoran hinta on 299 Australian dollaria ja Agora Pron 399 Australian dollaria, jotka vastaavat noin 150 ja 200 euroa. Lisätietoa Kogan Agorasta löytyy aiemmasta uutisestamme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja