Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan AURA-luksuspuhelin tuli saataville

Markus Lehtiniitty

Motorolan AURA-luksuspuhelin tuli saataville
Motorolan erikoinen AURA-luksuspuhelin on tullut saataville Motorolan omaan verkkokauppaan. Hintaa sillä on odotetusti 1 999 dollaria.

AURA:sta erikoisen tekee sen pyöreä näyttö sekä sviwel-rakenne. AURA:n näytön lasi on 62 karaatin safiirikristallia ja kuoret valmistetaan valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, jota käsitellään monin tavoin. Lisäksi AURA:n avausmekanismi kootaan yli 200 osasta ja sen luvataan kestävän käyttöä käytännössä ikuisesti.
Teknisiltä ominaisuuksiltaan AURA ei ole mitenkään poikkeuksellinen. Sen ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kahden megapikselin kamera, kahden gigatavun sisäinen muisti, microSD-muistikorttipaikka, musiikkisoitin sekä Bluetooth stereotuella.

Motorolan AURA on tulossa saataville erittäin rajoitetusti. Lisäksi aiempien tietojen mukaan puhelinta ei saa myydä käytettynä eteenpäin vaan Motorola ostaa puhelimen siinä tapauksessa takaisin.

Motorola AURA seuraa Motorolan legendaarisen V70-mallin jalanjälkiä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja