Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Palmin uusi alusta julki CES-messuilla

Markus Lehtiniitty

Palmin uusi alusta julki CES-messuilla
Palm tulee julkistamaan CES-messuilla (Consumer Electronics Show) Las Vegasissa Yhdysvalloissa 8. tammikuuta uuden, pitkään odotetun Nova-kehitysnimellä tunnetun mobiililaitteiden alustansa.

Samanaikaisesti uuden alustan kanssa julkistettaneen myös ensimmäinen sitä käyttävä puhelin, jonka odotetaan ehtivän kauppoihin asti kesällä 2009.
Tarkkoja tietoja Palmin tulevasta alustasta ei vielä tiedetä, mutta sen odotetaan edustavan suurta askelta eteenpäin Palmin alustakehityksessä. Palmin tähtäimessä kerrotaan olevan yhdistää hyvät multimedia- ja hyötykäyttöominaisuudet samaan alustaan. Näin ollen alusta ei kilpailisi suoraan RIM:n BlackBerry-laitteiden tai Applen iPhonen kanssa vaan tarjoaisi keskitien näiden välillä.

Palmilla on ollut viime aikana suuria ongelmia, jotka ovat kasvaneet vain suuremmaksi. Ongelmien syy on yhtiön vanhentunut tuotevalikoima, joka on heikko verrattuna RIM:ään ja Appleen. Nova-alustan tulisi kääntää Palmin kurssi tai muuten aikoinaan kämmentietokonevalmistajana aloittanut yhtiö saattaa kadota puhelinmarkkinoilta. Joulukuun alussa kerroimme Palmin dramaattisesta tulosvaroituksesta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja