Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Metal Gear Solidin tulo iPhonelle vahvistettu

10
Markus Lehtiniitty

Metal Gear Solidin tulo iPhonelle vahvistettu
Konami on vahvistanut tuovansa Metal Gear Solid -pelinsä iPhonelle ja iPod touchille. METAL GEAR SOLID TOUCH:in ohella Konami tuo myös kolme muuta peliä: DanceDanceRevolution S Lite (ei Eurooppaan), Frogger ja SILENT HILL The Escape.

Pelit tulevat luonnollisesti saataville Applen App Storen kautta. METAL GEAR SOLID TOUCH tulee peleistä viimeisenä saataville vasta keväällä 2009. Muut pelit tulevat vielä tämän vuoden puolella. Tietoja pelien hinnoittelusta ei vielä toistaiseksi ole.
Metal Gear Solidin iPhone-versio noudattelee METAL GEAR SOLID 4 GUNS OF THE PATRIOTS (MGS4) -peliä. Aluksi iPhone-MGS tulee sisältämään kahdeksan pelattavaa tasoa, mutta lisää on tulossa vielä myöhemmin.

Muista Euroopassa saataville tulevista peleistä SILENT HILL The Escape on 3D-räiskintäpeli ja Frogger yksinkertainen toimintapeli, jossa ylitetään teitä ja jokia väistellen eteen ilmestyviä esteitä.

Konamin lehdistötiedote uusista peleistä

iPhone ja iPod touch ovat nousseet merkittäviksi haastajiksi kannettavien pelikonsoleiden valmistajille. Olemme kertoneet tästä aiemminkin. Toistaiseksi iPhonelle ja iPod touchille saatavana olevat pelit ovat kuitenkin enimmäkseen olleet melko melko yksinkertaisia, mutta pikku hiljaa suuret pelitalot alkavat tuomaan omia nimikkeitään iPhonelle ja iPod touchille - kuten vaikkapa juuri Metal Gear Solidin.

Kommentit (10)

Stained (vahvistamaton)

5

"Onhan tämä ko. peli myös tulossa Nokian puhelimiinkin ja vielä ennen vuoden loppua."

Niin. Se on niin surullista, että vain applesta uutisoidaan.

Mutta olettekos huomannut sen asian, että applea kehutaan mediassa aina niin kauan kunnes se julkaistaan. Sitten alkaa oudosti aina media-arvo hiipua. Näin kävi myös iPhone 3G:n kanssa. Nykyään on juttua vaan App-Storesta. Uutisoidaan kun se on niin uutisoitavaa...

Vastaa
Jussi_ (vahvistamaton)

7

Aika painottunut tosiaan uutiset iPhone vs Nokia ja muut merkit aika vähemmistössä. Noh, onneksi Android saa jonkin verran palstatilaa. En kyllä näe, miten tämä(kin) uutinen iPhone-hypeen liittyisi millään. Melkeimpä näistä huhuista ja pyörityksistä tulee negatiivinen leima (esim huhut ja spekulaatiot miten myynti romahtanut ja tästä on tullut fakta ilman kenenkään virallista vahvistusta).

Make: kävin katsomassa. En silti vaihtaisi iPhonea 5800:n, saati mihinkään muuhunkaan nokiaan. Ei N96, ei N97 tai mihinkään muuhunkaan. Tuo kun on muutenkin väärä paikka verrata muuta kuin raudan paremmuutta, jossa Apple ei koskaan ole tietokonepuolellakaan tarjonnut ihmeellisyyksiä.

Vastaa
-joo-älynväläys-joo- (vahvistamaton)

8

en nyt kuiteskaan ostas kumpaakaan -iPhonea tai Nokia5800:a- kun iPhone3G:kin on keksitty :D

Vastaa
Narvio (vahvistamaton)

9

no johan oli....toi iphone 3g onkin paskempi ku nokian uus....
onneks en ostanu ku halvemmalla saapi paremman :D

Vastaa
MJR (vahvistamaton)

10

Huomautetaanpas nyt, että N-Gageen tullut MGS on ihan eri peli kuin iPhonelle tuleva. Ainakin se on enemmän MGS kuin iPhonelle tuleva räiskinnäksi väitetty, sillä se on pelillisesti jossain MSG1:n ja MGS2:n välimaastossa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja