Motorola uudistamassa muotoiluaan?

2
Markus Lehtiniitty

Motorola uudistamassa muotoiluaan?
Boy Genius Report on saanut käsiinsä mallikuvat neljästä ensi vuonna markkinoille saapuvasta Motorolan puhelimesta. Uusien mallien perusteella Motorola saattaa olla merkittävästi uudistamassa muotoilulinjauksiaan, sillä vuotaneet neljä mallia näyttävät hyvin poikkeuksellisilta. Uusissa malleissa käytetään Motorolalle epätyypillisä muotoilullisia yksityiskohtia.

Kuvien lisäksi tietoa uutuuksista on heikosti: ne ovat tulossa Verizon-operaattorin valikoimiin Yhdysvalloissa vuoden 2009 aikana, minkä lisäksi tiedetään ainoastaan kehitysnimet, jotka ovat FLASH, RUSH 2, INFERNO sekä juttumme kuvassa oleva CALGARY. Kuvat muista löytyvät Boy Genius Reportin jutusta.

Puhelimet ovat tulossa Verizon-operaattorille, eli ne ovat CDMA-puhelimia, joka tarkoittaa, että ne eivät toimi Suomessa sillä täällä käytössä ovat GSM- ja WCDMA-verkot.



Motorola on ollut viime aikoina suurissa ongelmissa: sen osuus maailman matkapuhelinmarkkinoista on romahtanut parinvuodentakaisessta yli 20 prosentista alle 10 prosenttiin ja puhelinliiketoiminta on tuottanut suuria tappioita Motorolalle. Jopa Motorolan puhelintoiminnan tulevaisuudesta tai pikemminkin sen puutteesta on esitetty arvailuja. Uudet mallit kuitenkin näyttävät verrattain hyviltä, joten Motorolan tulevaisuus ei välttämättä olekaan synkin mahdollinen.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
jaahas (vahvistamaton)

1

Jaahas.. vai uudistamassa muotoilua? Pakko sanoa että tuohan on selvä kopio Sony Vaio UX UMPC masiinasta! Ei näin Motorola, ei vieläkään yhtään näin.

- nimimerkki " Edelleen epätoivoista yritystä Motorolalta"

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.