Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta ja Huaweilta Google-puhelimia ensi vuonna

2
Markus Lehtiniitty

Samsungilta ja Huaweilta Google-puhelimia ensi vuonna
Sekä korealainen Samsung että kiinalainen Huawei ovat tuomassa ensi vuoden aikana markkinoille Googlen Android-alustalla varustettuja puhelimia.

Samsungin ensimmäistä Androidilla varustettua puhelinta odotetaan ainakin Yhdysvaltain markkinoille Sprint Nextel ja T-Mobile-operaattoreille vuoden 2009 toisella vuosineljänneksellä eli huhti-kesäkuussa. Tietoa puhelimen tulosta samalla myös Euroopan markkinoille ei toistaiseksi ole. Asiasta kertoi korealainen Etnews-verkkosivusto. Samsungin ensimmäinen Android-puhelin ei luultavasti tule sisältämään erillistä fyysistä QWERTY-näppäimistöä.
Kiinalaisen Huawein ensimmäinen Android-puhelin on tulossa hieman Samsungia myöhemmin eli vuoden 2009 kolmannella vuosineljänneksellä (heinä-syyskuu). Täyttä varmuutta ei ole siitä tuleeko Huawei julkistamaan heti useampikin eri Android-puhelinmalleja. Huawein suunnitelmista kertoi CNET-uutispalvelu.

Huawei liittyi viime viikolla Android-alustan kehitystä tukevan Open Handset Alliancen jäseneksi. Huawein ja Samsungin ohella Android-puhelimia odotetaan tulevaisuudessa myös muun muassa Motorolalta ja Sony Ericssonilta.

Toistaiseksi julkistettujen Android-puhelinten lista käsittää T-Mobile G1:n ja sen lukitsemattoman kehittäjäversion Android Dev Phone 1:n sekä Kogan Agoran ja Agora Pron.

Kommentit (2)

Seppo (vahvistamaton)

1

Pisti vähän silmään, että koko tekstissä ei ollu yhtäkään pilkkua :)

Vastaa
Rami (vahvistamaton)

2

Laatutietoisella riittää edelleen odottamista jos ei halua suljettua iPhonea tai kälyistä Nokian luuria Symbian käyttiksellä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja