Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android-alustaan tulossa pian stereo-Bluetooth ja videokuvaus

2
Markus Lehtiniitty

Android-alustaan tulossa pian stereo-Bluetooth ja videokuvaus
Googlen Linuxiin pohjautuvan avoimen Android-mobiilialustan seuraavista kehitysaskeleista on saatu tietoja julkisuuteen. Android-alustan kehitys etenee nopeasti, mutta saavutettavaa tuessa erilaisille ominaisuuksille sillä on yhä.

Uusien ominaisuuksien takana on nimellä "cupcake" tunnettu Android-kehittäjäryhmä. Tärkeimpiin Android-alustan lähitulevaisuuden uusiin ominaisuuksiin tulevat kuulumaan Bluetoothin stereotuki (A2DP-profiili), videokuvaus, kopioi ja liitä -ominaisuus selaimessa, selaimen parannettu verkkosivujen renderöinti, parannettu hakuominaisuus selaimessa sekä tuki näytöllä näkyvälle näppäimistölle. Pienempiin uudistuksiin kuuluu muun muassa mahdollisuus tallentaa MMS-multimediaviesteihin sisältyviä tiedostoja.
Tarkemmin uuden version tuomista muutoksista voi lukea Android Open Source Project -sivuilta. Uusien ominaisuuksien saapumisaikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa.

Toistaiseksi Suomen markkinoilla ei varsinaisesti ole yhtään Android-alustallista puhelinta. Kehittäjämalli Android Dev Phone 1 on kuitenkin tilattavissa myös Suomeen kuten myös Koganin Agora ja Agora Pro. Tulevaisuudessa Android-puhelimia odotetaan niin Motorolalta, LG:ltä, Samsungilta kuin Sony Ericssoniltakin.

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja