Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Beta Labsilla takana kiireinen viikko

Markus Lehtiniitty

Nokian Beta Labsilla takana kiireinen viikko
Nokian Beta Labs -palvelulla, jonka kautta Nokia jakaa testiversioita tulevista sovelluksistaan suurelle yleisölle, on takana kiihkeä viikko.

Jo aiemmin olemme kertoneet uutta käsialantunnistustekniikkaa esittelevästä Handwriting Calculator -sovelluksesta ja Nokia Messaging -sovelluksen valmistumisesta Communication Center 2.0:n ohella. Lisäksi Nokia on julkaissut tämän viikon aikana uudenlaisen kuvanjakopalvelun Nokia Image Exchangen, arkistoinut parannetun S60-laskimen sekä päivittänyt Mobile Web Server -sovellustaan Group Calendar -widgetillä.
Edellä mainittujen lisäksi Nokia on kuitenkin vielä loppuviikon aikana julkaissut päivityksiä kolmeen aiemmin Beta Labissa julkaistuun sovellukseen.

Askelmittarisovellus Step Counter päivitettiin todella pitkän tauon jälkeen. Uusi versio tuo parannuksia virranhallintaan, mahdollistaa tallennetun datan viemisen CSV-muodossa ja tukee nyt myös S60 3rd Edition, Feature Pack 2 -alustallisia puhelimia. Step Counter vaatii luonnollisesti, että puhelimesta löytyy sisäänrakennettu kiihtyvyysanturi.

Nokia Audiobooks on myös kokenut suuren uudistuksen pitkän hiljaisen jakson jälkeen. Asennuksen kerrotaan sujuvan nyt helpommin, tukea on laajennettu, käyttöliittymää parannettu sekä erityisesti äänikirjojen hallintaa on helpotettu ja monia bugeja korjattu.

Lisäksi Conversations-sovellus on tehnyt paluun uudistettuna. Conversations järjestää tietyn henkilön kanssa vaihdetut tekstiviestit keskustelun eli viestiketjun muotoon. Tuettavien puhelinten määrää on laajennettu merkittävästi.

Nokia on myös päivittänyt Share on Ovi -jakopalvelunsa käyttämään Nokia Account -tunnusta, jota kaikki Nokian palvelut tulevat aikanaan hyödyntämään. Nokia tekee rajusti töitä integroidakseen erilliset Ovi-palvelut paremmin toisiinsa ja luodakseen näin yhtenäisen Ovi-käyttökokemuksen.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja