Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia yhteistyöhön Polarin kanssa?

3
Markus Lehtiniitty

Nokia yhteistyöhön Polarin kanssa?
Nokia on huhujen mukaan ryhtymässä yhteistyöhön suomalaisen Polarin kanssa kehon eli esimerkiksi sydämen sykkeen seurannassa. Huhuista kertoi ensimmäisenä Engadget-sivusto.

Engadgetin mukaan Nokian ja Polarin tavoitteena on tuoda puhelimen kautta esille kaikki mahdollinen tieto, jota liikkuja tarvitsee. Ratkaisu tulee koostumaan puhelimen ohella Bluetoothilla varustetusta rinnan ympärille asetettavasta lähetinosasta. Lisäksi saataville tulisivat myös erilliset korkeusmittari, ilmapuntari sekä pyöräilijöille tarkoitetut kadenssisensorit.
Projektin kerrotaan olevan jo kehityksensä loppuvaiheessa ja Engadget arvelee julkistuksen tapahtuvan joko CES-messuilla tammikuun alussa tai Mobile World Congress -tapahtumassa helmikuussa.

Nokia on aiemmin tarjonut urheilu- ja liikuntasuoritusten seurantaan Beta Labsin kautta GPS-paikannusta hyödyntävää Sports Tracker -sovellustaan, joka mahdollistaa myös sijainnin jakamisen reaaliajassa verkkoon. On mahdollista, että jatkossa juuri Sports Trackerin toiminnallisuutta laajennetaan Polar-yhteistyön mahdollisiksi tuomilla uusilla ominaisuuksilla.

Kommentit (3)

Himo liikkuja (vahvistamaton)

1

Jes odotan innolla, ni saan ruuvattua vaik sit sen internet tabletin gps ominaisuudella pyörän ohjaustankoon ja voin lopettaa haaveilut siitä erillisestä syke/polkupyörän mittarin ostamisesta.
Vieläku olis sään kestävä ja akkua löytys viikoksi, ni lähtisin oitis sitten pohjois Ruotsin tuntureille polkemaan maastoon tuollaisen vempeleen kanssa :D

Vastaa
Lassi Eronen (vahvistamaton)

2

Ihmettelen miksi vastaavaa järjestelyä ei ole toteutettu jo aiemmin. Itse kirjoitin aiheesta ehdotelman Nokialle jo vuonna 2001.

Vastaa
Nokia <3 Polar (vahvistamaton)

3

Jaa taas tästä Nokia Polar yhteistyöstä uutisoidaan. Toivottavasti nyt tapahtuukin oikeasti jotain. Nokian 5500 Sport piti silloisten huhujen mukaan toimia Polarin laitteiden kanssa, mutta eipä sitten toiminutkaan.

Toivon todella että nyt tapahtuu jotain. 5800 + Polarin sykemittari olisi kiva yhdistelmä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja