Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone nano -huhut jatkuvat ja jatkuvat

9
Markus Lehtiniitty

iPhone nano -huhut jatkuvat ja jatkuvat
Applen aiempaa pienikokoisemmasta ja edullisemmasta iPhonesta eli iPhone nanosta on huhuttu jo pitkään. Viime aikoina huhut ovat saaneet uutta pohjaa kiinalaiselta kotelovalmistajalta vuotaneista tiedoista.

Viikko sitten kerroimme iDealsChina-sivuston julkisuuteen tuomista kuvista, joissa väitettiin olevan XKSN-kotelovalmistajan iPhone nanolle tarkoitettu silikonisuojakotelo.
Nyt samainen kotelovalmistaja XKSN on omassa verkkokaupassaan jo luonut oman tuotekategorian nimellä "iPhone Nano".

Huhujen perustaminen yhden kotelovalmistajan toimiin on tietenkin hieman kyseenalaista. XKSN:n uskottavuutta kuitenkin lisää se, että se on tehnyt näin aikaisemmin. XKSN alkoi myydä iPhone 3G:lle tarkoitettuja koteloita ennen puhelimen julkistusta. Lisäksi XKSN:n koteloista neljännen sukupolven iPod nanolle saatiin kuvia ennen kyseisen musiikkisoittimen julkistusta.

Lisäksi iPhone nanosta on nyt julkaistu juttumme kuvanakin oleva konseptikuva, jossa iPhone nanon väitetään esiintyvän iPhone 3G:n rinnalla. Kuvan mukaan iPhone nano olisi kuin ilmetty iPhone 3G, mutta vain pienempikokoisena ja iPhone nanon Koti-valikko koostuisi vain neljästä vaakarivistä iPhone 3G:n viiden sijaan.

Uusistakin huhuista huolimatta iPhone nanoa kohtaan on yhä hyvä säilyttää suuret epäilykset. Lähteiden luotettavuus ei ole taattu ja myös monet käytännön syyt ovat iPhone nanon lanseraamista vastaan. Uuden, pienemmällä näytöllä varustetun iPhonen käytettävyys ei olisi nykyisen iPhone 3G:n tasolla.

Lisäksi ainakaan tammikuun alun Macworld-tapahtumassa iPhone nanoa ei kannattane vielä odottaa, sillä Applen pääjohtaja Steve Jobsin sijasta Applen keynote-esityksen pitää yhtiön markkinoinnista vastaava johtaja Phil Schiller. Odotettavissa siis tuskin on kovinkaan merkittäviä julkistuksia.

Kommentit (9)

Jere Hakala (vahvistamaton)

1

"Lisäksi ainakaan tammikuun alun Macworld-tapahtumassa iPhone nanoa ei kannattane vielä odottaa, sillä Applen pääjohtaja Steve Jobsin sijasta Applen keynote-esityksen pitää yhtiön markkinoinnista vastaava johtaja Phil Schiller. Odotettavissa siis tuskin on kovinkaan merkittäviä julkistuksia."

Nämähän lopetetaan, ja Steve Jobs ei tule olemaan näissä ollenkaan enään..

Vastaa
Jere Hakala (vahvistamaton)

2

"Lisäksi ainakaan tammikuun alun Macworld-tapahtumassa iPhone nanoa ei kannattane vielä odottaa, sillä Applen pääjohtaja Steve Jobsin sijasta Applen keynote-esityksen pitää yhtiön markkinoinnista vastaava johtaja Phil Schiller. Odotettavissa siis tuskin on kovinkaan merkittäviä julkistuksia."

Nämähän lopetetaan, ja Steve Jobs ei tule olemaan näissä ollenkaan enään..

Ja tuossa kuvassa tuo kamera on pienempi, joten tuo vaikuttanee olevan vain pienennetty kuva iPhonesta.

Vastaa
Jussi (vahvistamaton)

3

Joo, pieni tarkennus: Apple on ilmoittanut että ei enää osallistu Macworld messuille ensi vuoden jälkeen. Samalla se ilmoitti että ensi tammikuun linjapuheen pitää Phil Schiller. Yleisesti siitä millä areenalla ja kuinka usein Steve Jobs jatkossa esiintyy ei ole ilmoitettu mitään.

Vastaa
mikko (vahvistamaton)

4

eikö kannattaisi katkaista huhuilta siivet ja lopettaa turha uutisointi

Vastaa
Vau (vahvistamaton)

6

Mikä keksintö. Sadoittain samoilla ominaisuuksilla varustettuja, erinäköisiä puhelimia....

Vastaa
huoh (vahvistamaton)

7

Onko tämän puhelimen hypeä jo pakko pitää keinotekoisesti yllä? Huhuja siellä, huhuja täällä. Omena-yhtiössä risahtaa, niin jo kirjoitetaan, mutta kun muilla...

Vastaa
sam (vahvistamaton)

9

Juuri sen takia, että keynoten pitää Phil Schiller, siellä esitellään aiempaa merkittävämpia uudistuksia. Desktopit uusiksi, mahdollisesti näyttöjä ja uusi iPhone nano. Keynote ilman Steve Jobsia jäisi vaisuksi, jollei Applella olisi runsaasti uusia tuotteita esiteltävänä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja